Mit online vægttabsforløb er ubetinget den del af mit arbejde, jeg holder allermest af. Måske fordi, det er det af mine produkter, der giver de mennesker, jeg arbejder med, de største og vildeste erkendelser og resultater.

I sidste uge skrev Brian et indlæg i den lukkede Facebookgruppe for forløbets deltagere, der gav os allesammen kuldegysninger – og jeg har fået lov til at dele det med jer andre.

Brians fortælling er skrevet allerede 2 uger inde i forløbet, og jeg glæder mig til at følge Brians (og alle de andre deltageres) rejse gennem resten af forløbet. Det bliver vildt!

Titel: FOR MIN EGEN SKYLD

Forord: Jeg har i meget lang tid ledt efter værktøjer, der kunne være med til at forbedre MIN livskvalitet, ledt efter nogen gode råd der kunne være med til at JEG følte, at livet var fantastisk. Jeg har beskrevet kort hvordan jeg har oplevet og følt denne forholdsvis korte rejse.

Kapitel 1: Beslutningen er taget d. 27/8 – 2014, det er nu det skal være, det er nu JEG skal gøre noget for MIG selv og ikke alle andre omkring mig. Det er nu hvor JEG vil mærke hvor skønt livet kan være og leves.

Jeg har fulgt med på lowcarb.dk i en længere periode, set Tatjanas videoer, det er det her, jeg vil. Det, der trækker meget i mig, er, at det ikke er en kur, men livsstilsændring. Det er det, der gør, at jeg er fast besluttet på at gå igennem ild og vand fra d. 4/9, for at JEG skal føle, at livet er fantastisk, og at jeg og min krop finder hinanden igen efter 15 års forsømmelse fra begge sider!

Kapitel 2 ( uge 1 ): Jeg vælger at tyvstarte d. 1/9 – jeg er fast besluttet det bliver en kold tyrker, for JEG vil det her for mig selv, jeg vil følge lowcarb.dks råd og retningslinjer! De første dage opfører kroppens sig anderledes en normalt, sveder mere, abstinenser m.m., men som ugen går, vænner jeg mig hurtigt til den dejlige mad. Fredag belønner jeg min indsats med restaurantbesøg sammen med min kone, og vi spiser 100 % low carb.

Kapitel 3 ( uge 2 ): Sukkertrangen er ved at være meget lille. Jeg eksperimenterer med maden og finder nogle gange inspiration i kostplanerne fra lowcarb.dk. Jeg kan mærke, at jeg ikke har behov for samme mængder mad som tidligere, og når jeg endelig spiser, så nyder jeg maden meget mere end tidligere, hvor den bare skulle ” skovles ” ind!

Det er 10 dage (11/9) siden jeg startede min livsstilsændring, og gud hvor har jeg ikke haft det bedre i rigtig rigtig lang tid, ja det er faktisk mange år siden, jeg har mærket min krop i sådan en balance.

Jeg mærker fornyet energi, øjnene smiler, huden glinser, og jeg begynder at føle, at livet er fantastisk. Jeg er klar over, at jeg ikke er i mål, men jeg havde ALDRIG forventet denne forvandling så hurtigt.

Dag for dag føler jeg bare, at JEG er så meget på rette vej. Jeg kan mærke, at det er denne livsstil, jeg har ledt efter i mange år, men er også MEGET sikker på, at den måde hele dette online forløb bliver styret på og muligheden for at læse om andre i samme forløbs problematikker, har gjort det meget nemmere at komme så langt, som jeg allerede er.

I morgen er det 14 dage siden, jeg startede min livsstilsændring, i morgen er det 14 dage siden jeg tog en af de bedste beslutninger i mange år!

Efterskrift: Tak til Tatjana og Lowcarb.dk. Jeres måde at fremlægge tingene på, og jeres måde at blive ved med at pointere at dette er en ændring af livsstil for livet har hjulpet mig til at blive bekræftet, i at vægttab kommer i anden række. Første prioritet er, at man føler sig rigtig godt tilpas med sin krop og får fornyet selvværd – så skal kiloerne nok rasle af på den lange bane.

Det er på det mentale plan, man skal være klar til sådan ændring… Jeg har fra første dag helt bevidst ikke valgt at sige: Nej hvor det ærgerligt jeg ikke må spise den kage mere eller det stykke chokolade, men har sagt: Nej hvor er det spændende at finde alternativerne, og hvor er det dejligt min krop komplimenterer dette med at øge min livskvalitet.

TAK FORDI I HAR SKABT DENNE MULIGHED OG HELD OG LYKKE TIL ALLE PÅ ONLINE FORLØBET. JEG ER SIKKER PÅ, AT VI ALLE STÅR OM 10 UGER MED NYE VÆRKTØJER, SOM HAR GIVET VORES LIV MERE KVALITET!”

 Brian – det er os der siger tak! Tak for din beretning, og tak fordi, du vil dele det med alle os andre. Du er en kæmpe inspiration!

for min egen skyld

 
Næste forløb starter den 8. januar. Hvis du ved, du vil med, kan du tilmelde dig allerede nu, og betale for forløbet i rater, så det ikke belaster dit julebudget. Læs mere om forløbet hér.

Hvis du endnu ikke ved, om du vil med på næste forløb, så tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du besked, når vi nærmer os forløbets start.