I fredags er det 7 uger siden, jeg startede maj-udgaven af mit online vægttabsforløb.

I virkeligheden er afslutningen altid lidt svær, fordi jeg på forløbet følger deltagerne så tæt og lærer dem så godt at kende.

 

Men samtidig er det også en af de dage, jeg elsker allermest på forløbet, fordi det vælter ind med mails, billeder og søde beskeder fra deltagerne om, hvad de har fået ud af forløbet.

 

Nogle af deltagerne når i mål på de 7 uger, forløbet varer.

 

Tina uge 7

 

Men for de fleste er forløbet startskuddet til en rejse. En rejse hen mod større bevidsthed om vaner, mønstre og overbevisninger. En rejse hen mod et spejlbillede man kan være stolt af og et liv, man kan være bekendt over for sig selv.

 

store forandringer

 

Mathilde har på 7 uger tabt 18,5 cm rundt omkring på kroppen og ser nu et HELT andet syn i spejlet! Hun har været så sød at lade mig dele før- og efterbillederne, så I kan se de store forandringer.

 

“Forløbet har hovedsageligt lært mig, hvor stor en del vægttabet, der findes i en mental balance. Jeg var ellers ret skeptisk, før jeg startede, men nu kan jeg virkelig mærke, hvor meget den ændrede tankegang hjælper mig.
Jeg husker at kigge indad, når jeg overvejer at fylde kurven med søde sager, men jeg forbyder det ikke, for så ved jeg godt at læsset vælter igen!”

 

store forandringer

 

Efter min mening er den ændrede tankegang det springende punkt!

 

Når du pludselig kan se, hvilke vaner, mønstre og overbevisninger der hidtil har forhindret dig i at nå dit mål, og når du forstår, hvad din uplanlagte spisning i virkeligheden skyldes, så bliver det nemt.

Så kan du tabe dig, selvom du stadig spiser chokolade, dessert, pizza og alle de andre ting, du elsker og ikke vil undvære.

 

På forløbet får du alle de redskaber, der gør dig i stand til selv at justere din kost, din træning, dine kosttilskud, dine aktiviteter og dine omgivelser efter behov?
Uden planer, programmer og retningslinjer (som jo alligevel sjældent holder i længden).

 

Vi starter først til september, men allerede når du tilmelder dig, får du tilsendt et eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur, der er “grundbogen” på forløbet. Så kan du tyvstarte, hvis du har lyst.

 

Der er 1000 kroner i early bird rabat lige nu, og næsten halvdelen af pladserne er solgt!

 

Læs alt om forløbet hér ->

 

 E-cover-e1467279786130

 

Hvis du er selvkørende og ikke er typen, der vil binde dig til et helt forløb, kan du komme RIGTIG langt med bogen Sunde vaner Smuk figur alene.

Alle de grundlæggende redskaber findes deri, og den er bygget op i 7 enkle trin, så det næsten føles som at blive holdt i hånden af mig hele vejen.

 

Læs alt om bogen eller bestil dit eksemplar hér ->