For tiden sker der nogle forandringer hér på min hjemmeside.
Først og fremmest er sidens navn ændret fra lowcarb.dk til sofiasommer.dk.
Jeg har længe haft en følelse af, at jeg er “vokset lidt ud af” domænenavnet lowcarb.dk.
Dels fordi jeg synes, det begrænser mig lidt. Jeg kan jo sagtens sætte mig ind i, at nogle bliver overraskede over at finde opskrifter med bananer og dadler på en side, der kalder sig low carb.
For mig har low carb egentlig altid primært handlet om at begrænse de hurtige kulhydrater fra brød, pasta, sukker og lignende, men ikke om at undgå knoldselleri i en suppe eller majs i en salat.
Der vil altså ikke være nogen ændringer i mine opskrifter, så ingen behøver at være bekymret for, at jeg pludselig laver pastasalater og hvedebrød!
En anden årsag til, at jeg havde lyst til at ændre domænenavnet, er, at jeg i højere og højere grad interesserer mig for en masse ting, der ikke har noget med opskrifter og næringsindhold at gøre.
Jo flere mennesker jeg vejleder, des tydeligere ser jeg, at kostsammensætningen kun er en ganske lille (men dog vigtig) del af vejen til at have det godt med sig selv og sin krop.
Der er så mange andre afgørende faktorer, der spiller ind, når vi gerne vil have et skønt liv og en krop, vi elsker.
Og alle de ting vil jeg gerne skrive meget mere om. Og så nytter det jo ikke rigtig noget, at sidens navn signalerer, at hér kommer masser af opskrifter.
Når alt det tekniske er på plads, går jeg i gang med at opdatere sidens visuelle udtryk.
Alle disse ændringer betyder, at der kan komme tekniske vanskeligheder rundt omkring.
Så falder du over links, der ikke virker eller andre uregelmæssigheder, vil jeg blive meget glad, hvis du vil skrive en kommentar til mig, så jeg kan få det rettet.
Jeg håber, det hele glider nogenlunde glat!
Mit nye fantastiske onlineforløb er i shoppen! Og der er early bird rabat!
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Maj-Brit Jensen
okt 31, 2015 -
Jeg kan godt forstå hvis der er nogen der bliver lidt forvirret over at du bruger dadler m.m i dine opskrifter, når der står lowcarb. Men for mig er dette her en genial blog, idet jeg for et par måneder siden fik konstateret glutenallergi. Og har en mand som er meget kræsen ang brød uden hvedemel. Så har din blog været redningen mange gange. Du har en blog der giver en utrolig stor inspirition. Men et lille spørgsmål. I mange af dine opskrifter står der kokosmælk. Kan det udskiftes med fløde eller andet? I det manden ikke kan lide smagen af kokos ?
Tusind tak for en genial blog. Mvh Maj-Brit
Sofia
okt 31, 2015 -
Tak for de mange pæne ord, Maj-Brit.
Og faktisk har jeg rigtig mange gode, glutenfri opskrifter, der ikke er low carb – og dem kan jeg bedre “tillade” mig at poste med den nye titel 🙂
Min mand tåler heller ikke gluten så godt, og blandt andet har han fundet en genial pizzaopskrift 🙂
Du kan altid udskifte kokosmælk med fløde. Stå der “den fede del af en dåse kokosmælk”, kan du som oftest bruge creme fraiche eller et andet syrnet mælkeprodukt.
Kærligst Sofia
Maj-Brit Jensen
nov 1, 2015 -
Okay det vil jeg så gøre. Tusind tak for svaret 🙂 Mvh Maj-Brit