Faktisk afprøver jeg ret ofte forskellige alternative behandlere, og jeg ved ikke helt, hvorfor jeg aldrig tidligere har skrevet om det.

Men for et par uger siden havde jeg en session med en håndlæser, og egentlig synes jeg, det kunne være meget sjovt at dele, hvad hun sagde, så vi sammen kan finde ud af, om det går i opfyldelse.

Desværre har jeg glemt alt om, hvad min håndlæser hed. Jeg fik nemlig bare en “lyn-session”, da jeg forrige weekend var på Sundheds- og livsstilsmesse i Øksnehallen.

Først fortalte hun lidt om mit nuværende ståsted. Jeg bed især mærke i, at hun sagde, jeg var meget glad for struktur – måske bemærkede jeg det mest, fordi min datter begyndte at fnise. Min datter er ret “laissez faire”, så hun synes, jeg er verdens største kontrolfreak!

Håndlæseren fortalte endvidere, at jeg havde det med at være i tanke frem for i handling. Det kan jeg også godt genkende. Nogle gange tænker og analyserer jeg alt for meget i stede for at handle.

Men det interessante var jo min fremtid. Hun fortalte, at der lige nu er et “spring” på den linje, der hænger sammen med mit arbejde. Hun så, at jeg bevægede mig fra en ret maskulin og powerfuld energi over mod noget mere feminint, blidt og spirituelt.

Hun spurgte, om jeg var ved at skifte job, og det er jeg jo på ingen måde, men jeg kunne fortælle hende, at jeg jo egentlig er midt i en form for retningsskifte i min virksomhed, hvor jeg bevæger mig fra det meget fysiske og målbare hen mod det mentale, psykologiske og spirituelle.

Hun sagde, at jeg stod lidt i et “tomrum” lige nu, fordi der ikke er nogen vej tilbage til det gamle, men at jeg heller ikke helt har fundet mit nye ståsted.

Hun fortalte mig, at jeg bare skulle følge mit hjerte, så ville jeg få MEGET stor succes med min mere blide og feminine tilgang.

Og det var selvfølgelig skønt at høre!

Så om et par år hiver jeg dette indlæg frem fra gemmerne og skriver en opdatering!

Har du prøvet håndlæsning? Og var det “spot on” eller rent vrøvl?

Skriv meget gerne en kommentar! Jeg elsker at høre fra dig!

 

009sofia

 

I dag er sidste chance for at få HALV PRIS på alle mine e-bøger og online workshops

Se alle mine produkter lige hér -> 

 

Mit nye fantastiske onlineforløb er i shoppen! Og der er early bird rabat!

Læs alt om forløbet hér – >

 9m

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 e-bog

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.