Forestil dig, at du skal have lavet et nyt plankeværk. Du er handy, men du er ikke tømrer. For at spare lidt penge har du dog alligevel besluttet at bygge plankeværket selv.

(Måske tænker du allerede nu, at scenariet er totalt urealistisk. Det kunne du selvfølgelig aldrig finde på! Men læs lige med alligevel…)

Du kører i Silvan og køber ind. Stolper, brædder, værktøj, søm og skruer – og alt det andet, du skal bruge for at lave et fint plankeværk. 

Du går i gang med arbejdet – fyldt med motivation og de bedste intentioner. Det bliver et fantastisk flot plankeværk. 

Men undervejs i processen finder du ud af, at det er sværere at sætte et plankeværk op, end du lige havde troet. Stolperne er for korte, skruerne er for lange, og du må endnu en gang i Silvan for at supplere din materialebeholdning. 

Du har heller ikke helt det rette værktøj, og processen er langsommelig, fordi du må tage til takke med de hjælpemidler, du selv har i værktøjskassen. 

Da du efter uendelig meget hårdt arbejde er halvt færdig med plankeværket, bliver du træt af at mangle værktøj, og du kører endnu engang i Silvan for at indkøbe de redskaber, du har brug for.

Du kæmper med plankeværket i lang tid, og efter mange frustrerende timers arbejde står det endelig færdigt.

 

Resultatet er bare ikke tilfredsstillende!

 

Selvom du har slidt og slæbt og investeret et anseligt antal timer og et endnu større antal kroner i projektet, er plankeværket desværre ikke særlig pænt. Det hælder lidt, brædderne sidder en smule skævt, og havelågen er svær at åbne.

Til din store fortrydelse går det op for dig, at du samlet set har brugt flere penge på fejlkøb og nyt værktøj, end det ville have kostet at hyre en tømrer til at bygge plankeværket.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sådan en fejltagelse begår du kun en gang!

 

Jeg vil vædde på, at du, når du året efter skal have bygget en carport, er klog nok til at hyre en tømrer til projektet. For du har af bitter erfaring lært, at du med hjælp fra en professionel med de rigtige redskaber får det resultat, du ønsker dig – og at det i længden sparer dig for både tid og penge.

 

Og samme princip gælder for vægttab!

 

Man kan nemt blive fristet til at tro, at vægttab og vaneændringer er noget, vi kan klare selv. Det handler jo bare om at spise “det rigtige”, undgå “det forkerte” og få rørt sig. 

Nogle siger endda, at vægttab bare handler om at “lukke munden og lette røven”.

Men det ville altså svare til at mene, at alle kan bygge et plankeværk, hvis bare de har et læs brædder og en værktøjskasse.

Og det er jo ikke tilfældet, vel?

 

Du har i årevis bakset rundt med “brædderne”. Du har brugt formuer på nyt “værktøj”. Og lige meget har det hjulpet, for du aner dybest set ikke, hvordan man bygger et plankeværk!

 

Derfor har du brug for hjælp!

 

Du har brug for en komplet værktøjskasse, der giver dig alle de redskaber du skal bruge for at komme i mål. Du har brug for hjælp til at finde ud af, i hvilken rækkefølge du skal bruge de forskellige redskaber. Og du har brug for en professionel til at hjælpe dig videre, når du går i stå, til at opmuntre dig når du er på rette vej og til at låne dig ekstra værktøj, når du lige står og mangler.

For med det rette værktøj og den rette vejledning undervejs, så kommer du i mål.

 

Du får det hele som deltager på mit onlineforløb:

 

Et signeret eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur direkte i din postkasse (basisværktøj som hammer, sav og knibtang).

Supplerende online workshops, videoer og opgaver, der giver dig mulighed for at arbejde endnu mere målrettet (supplerende værktøj som vinkelsliber og vaterpas).

Lukket facebookgruppe hvor du kan udveksle erfaringer med forløbets andre deltagere (skurvognen – håndværkerens foretrukne tilholdssted).

Min personlige rådgivning, vejledning, coaching og sparring undervejs (den uundværlige tømrermester der deler rundhåndet ud af sine erfaringer og låner alt sit værktøj ud).

Og meget, meget mere! 

 

Du udfører alt arbejdet hjemme i din stue med benene oppe og en god kop te (eller en kølig pilsner) – lige når det passer dig. 

Tænk hvis man kunne bygge plankeværk på den måde!

 

Prisen for hele det 7 uger lange forløb inklusiv et signeret eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur er kun 1985 kroner!

 

Lige nu kan du spare 500 kroner og få hele molevitten til 1495 kroner.

 
Man får ikke mange timers tømrerhjælp til den pris. Og slet ikke et helt nyt, fint plankeværk!

 

Forløbet starter den 4. marts, og straks efter din bestilling sender jeg dig min bog Sunde vaner Smuk figur, så du så småt kan gå i gang.

 

Vil du have mere at vide om alle de praktiske detaljer og om indholdet af de enkelte moduler, læs alt om forløbet lige hér ->

vægttab