Jeg er ret vild med at have forskellige citater hængende rundt omkring derhjemme.

Min mand synes, flere af dem er lige lovlig filosofiske. Men citaterne hjælper mig til at huske mig selv på, hvad der er vigtigt for mig.

En dag faldt jeg over Posterboys hjemmeside, hvor man kan vælge og vrage mellem plakater med forskellige citater – både de dybe og de humoristiske.

 

Og jeg fandt en plakat, min mand kan forholde sig til:

 plakater

 

Selvom jeg er lidt urte-hippie-agtig og grundlæggende mener, at livet faktisk SKAL være et eventyr, elsker jeg den jordnære humor i teksten!

Og på trods af, at jeg mener, at jeg kan lære noget af livets udfordringer, er livet nogle gange bare… ja, livet. Og til tider må jeg godt bare “komme videre” uden nødvendigvis at have “lært noget”.

I mit soveværelse har jeg denne plakat:

 

plakater

 

Så straks jeg vågner, bliver jeg husket på, at selvom jeg kan være bange for at tage nogle “nye skridt” både i min virksomhed og i mit liv, så kommer jeg i hvert fald ingen vegne, hvis ikke jeg forsøger.

Min fodboldspillende søn synes, det er helt logisk, at man ikke scorer mål, hvis man ikke prøver at skyde.

Men i overført betydning, kan det betale sig – for mig i hvert fald – at få en påmindelse om, at det at tage chancer måske er angstprovokerende, men at man trods alt har større chance for succes, end hvis man ikke engang prøver.

 

Min datter mener, hun bør have denne plakat med teksten I don’t sing in the shower – I perform

Og jeg er ret vild med nyeste skud på stammen – en helt enkelt plakat med et stort tal eller bogstav. Denne udgave er endnu ikke på hjemmesiden, men kan ses på Posterboys Facebookside.

Det er også muligt at lave en plakat med egen tekst. Prøv at forestille dig at vågne op og kigge på en plakat med teksten Hey! Den bagdel dér – den er da for lækker… Eller hvad du end har brug for at blive husket på.

 

Plakaterne koster fra 149 kroner, og så skal du selv supplere med en fin ramme.

Jeg synes, det er en rigtig dejlig julegaveidé – eller en idé til egen ønskeseddel.

Tag et kig på alle Posterboys plakater hér ->

 

Early bird prisen på mit online vægttabsforløb udløber snart!

Læs alt om forløbet hér – >

 

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.