I går afholdt jeg live workshop i Roskilde.

Jeg elsker mine onlineforløb højt, men der er også noget helt specielt ved at mødes live og skabe en fælles energi. Og det mærkede jeg i høj grad i går.

Der var fuld knald på lysten til forandring.

 

Et gennemgående tema på workshoppen var balance. Af en eller anden grund vendte vi flere gange tilbage til det ord.

Vi talte om at finde balancen i alle de råd, der findes om kost og sundhed. Om at turde mærke, hvad der fungerer for lige præcis vores krop og handle på kroppens signaler.

For hvad gør man, hvis man har brugt de sidste 20, 30 eller 40 år på at forsøge at lukke for kontakten til kroppen og ignorere dens signaler?

Så er man nødt til at starte forfra. Og ære og nære sine basisbehov. Hvis man stod i Netto med en 2-årig, der skulle tisse, ville man ikke bede hende vente 35 minutter. Og det kan godt betale sig at starte dér.

Og lægge ekstra mærke til sult, tørst og træthedssignler.

 

Det er ganske ofte lettere at mærke vores fysiske behov end vores indre grænser. Så at opfylde vores fysiske behov kan være en rigtig fin start på at unde os selv det bedste på alle andre områder af vores liv.

 

Vi talte også om balance mellem det sunde og det usunde. En krop i balance kan sagtens håndtere en dessert eller et glas rødvin, uden at det nødvendigvis behøver at ende i overspisning.

Vi skal bare have en fornemmelse af, at det er os, der styrer maden – og ikke omvendt.

Og dér kan vi faktisk ganske enkelt nå til, når vores basisbehov er opfyldt: søvn, væske, masser af grøntsager og mættende proteiner. Det lyder nærmest kedeligt, men det virker! På både manglende energi og for mange kilo på sidebenene.

 

Vi fik de lækreste sunde snacks, og vi grinede af, at ingen savnede drømmekagen. Sundhed handler jo om at nyde. Vi skal bare huske, at vi både skal nyde maden, når vi spiser den, følelsen efter vi har spist den og de resultater, den giver os på længere sigt.

 

Jeg nød virkelig at være på scenen igen! Og jeg glæder mig nu ekstra meget til mit LIVE mentorforløb starter til april, så jeg kan få fornøjelsen af at undervise endnu mere live.

 

Resten af dagen i dag slapper jeg af, holder fri og fylder mig selv op – med kaffe med en god veninde og en film i sofaen under dynen.

Der skal jo være balance mellem at yde og at nyde!

 

DSC08491

DSC08480

DSC08472

 

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube