Måske kender I andre også Wasas små runde kanelknækbrød.
En dag begyndte mine børn at spørge efter dem, og derfor gik jeg i gang med en hjemmelavet udgave.
Okay, de smager ikke som Wasas kanelknækbrød, så dér kan jeg nok ikke narre nogen, men de smager dejligt, så derfor får I alligevel opskriften.


- 4 dl mandler malet til mel
- 2 spsk. Fiberhusk
- 3 spsk. Sukrin gold
- 1 spsk. kanel
- ½ tsk. salt
- 2 dl vand
- Alle ingredienserne blandes (eller køres i foodprocessoren) til en ensartet masse, der rulles ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir.
- Snittes i firkanter i en passende størrelse og bages ved 160 grader i cirka 45 minutter, til de tager farve langs kanten.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Se også alle mine andre opskrifter på brød og bagværk og selvfølgelig min kogebog Low carb lækkerier, der indeholder 88 opskrifter på brød, bagværk, kager, muffins og meget mere – i low carb udgaver.
MilleSmille
okt 22, 2014 -
De lyder godt nok til at være nemme at lave – lige nok for mig. Det nyindkøbte mandelmel skal prøves med dem her 🙂 🙂
Tatjana
okt 24, 2014 -
Jeg håber, du bliver tilfreds 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Vibeke
okt 25, 2014 -
Hej. Har lige bagt disse kanelknækbrød. De smager fremragende. Mine blev måske lidt tynde og ikke helt så pæne son dine. Hvor stor en firkant ruller du dejen ud i? Tak for en god opskrift.
Tatjana
okt 27, 2014 -
Dejligt, at de blev gode!
Jeg synes faktisk, de bliver bedst, når de er tynde – mine på billedet er lidt tykke i det, og så bliver de ikke helt så sprøde. Så hellere gå lidt på kompromis med udseendet 🙂
Jeg rullede ud i min bageplades størrelse – måske 40 X 50?
Kærlig hilsen Tatjana
maria
nov 1, 2014 -
Hej. Har du nogle erfaring med denne opskrift og fedtreduceret mandelmel?
mvh. Maria
Tatjana
nov 2, 2014 -
Nej, jeg har ikke prøvet den med fedtreduceret mel.
Jeg ville nok starte med at skifte den halve mængde ud – det tror jeg sagtens du kan. Og så kan du eksperimentere med mængderne.
Kærlig hilsen Tatjana
Lene
nov 3, 2014 -
Hej Tatjana.
Jeg bagte dem i weekenden, og hvor er de bare go’e. De bliver helt sikkert en favorit hos mig. Lige med en skive ost imellem to 🙂
Tatjana
nov 3, 2014 -
Det er jeg glad for at høre 🙂
Jeg er også selv ret begejstret for dem!
Kærlig hilsen Tatjana