Så blev det tid til min anden måling med BioSignature-tangen.

For 14 dage siden blev jeg sat til at tænke meget over min søvn (eller mangel på samme), og udvise selvkærlighed. Jeg prøvede at gå tidligt i seng,  og det det krævede nogle dage, førend jeg rigtig kunne falde til ro allerede klokken 21.00, men jeg er pludselig blevet rigtig god til at mærke, at jeg er træt (rigtig træt) klokken 21.30, så dér skal jeg i seng.

Selvkærligheden er en anden sag. Puha det er hårdt arbejde.

Jeg har ikke tænkt ret meget over min mad, men jeg er jo nok lidt arbejdsskadet, så jeg kan aldrig stoppe helt med at tænke over det alligevel,  derfor er det ikke slikposen jeg kaster mig over, men ikke desto mindre, må jeg bare erkende:

Jeg har sovet som en drøm, men spist af helvede til!

Så da jeg i dag smed tøjet, fik sat 12 streger og blev nevet lidt i, kunne Tatjana se på mine målinger, at jeg virkelig måtte have sovet som en prinsesse.

Så mine 3 nye prioriteter er nu:

1)     Affaldsstofferne

2)     Østrogen- og testosteronbalancen

3)     Blodsukkeret

Jeg kan altså se, at jeg ikke kan snyde, for mit søvnbehov er ikke i top 3 over prioriteterne, som i sidste uge, men det er mit blodsukker pludselig.

Og jeg har virkelig ikke været sød ved dét blodsukker – så jeg må passe bedre på  mit blodsukker og insulinniveau og dermed min PCO den næste uge, indtil jeg igen skal måles.

Jeg har lagt en plan med Tatjana; Back to Basic.
Altså tilbage til de reelle måltider med fisk, kylling, bønner, salat og lign., fremfor mine smarte påfund med at spise knækbrød med peanutbutter eller glutenfri rosinboller til aftensmad.

Derudover skal jeg have sat gang i Greenies med den grønne bladfarve klorofyl, som skal hjælpe mine affaldsstoffer ud af kroppen og dermed gøre mine baglår super flotte!

Jeg glæder mig til at tage udfordringen op og se, hvad målingerne siger næste uge, når jeg har sovet godt, spist godt og passet godt på mit blodsukker.

Kærligst,
Kia

 

003

P.S. Husk at du stadig – helt gratis – kan stille Kia (min praktikant) spørgsmål om kost, ernæring, ingredienser m.m. Skiv til hende på kialowcarb@outlook.dk – også hvis du har idéer til emner, du gerne vil have taget op på bloggen.