Med udgangspunkt i en klassisk kokosmuffins opskrift (altså den med hvedemel og sukker) lavede jeg forleden disse low carb kokosmuffins, selvfølgelig uden mel og sukker.
Det blev til et virkelig labert alternativ til den klassiske muffins.


- 4 æg
- 1 dl skyr
- 100 g smeltet smør
- 1 dl Sukrin Gold
- 2 spsk. fedtreduceret kokosmel
- 200 g kokosmel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. vaniljepulver
- Pisk æg, afkølet smeltet smør, skyr og Sukrin Gold sammen i et par minutter.
- Sigt fedtreduceret kokosmel i og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Lad dejen hvile i 5 minutter og fordel den i muffinsforme.
- Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Vil du have mere inspiration?
Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Skal vi følges på de sociale medier?
Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Jette Hansen
okt 1, 2014 -
De ser bare lækre ud. Men vil lige høre om jeg kan bruge kokosfiber i stedet for fedtreduceret kokosmel
Tatjana
okt 1, 2014 -
Ja!
Kokosfibre er det samme som fedtreduceret kokosmel, så bag endelig løs 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Ruth
okt 1, 2014 -
Jeg undrer mig altid over, hvad grunden er til at bruge fedtreduceret kokos/mandelmel. Har det bedre bageevne? Måske kan du opklare det for mig?
Tatjana
okt 1, 2014 -
Nemlig! Det fedtreducerede mel har et højere fiberindhold og binder derfor mere væske i dejen. Du kan læse mere her: http://sofiasommer.dk/mel-med-mere-kikser-dit-low-carb-bagvaerk/
Kærlig hilsen Tatjana
Karen
okt 5, 2014 -
Ny favoritkage! Tusind tak!
Tatjana
okt 6, 2014 -
Selv tak 🙂 Dejligt du kunne lide dem 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Julie
okt 6, 2014 -
Jeg vil bare lige høre om du tror, at man kan skifte skyr ud med græsk youghurt?:-)
Tatjana
okt 6, 2014 -
Ork ja! Et hvilket som helst syrnet mælkeprodukt kan bruges 🙂
Kærlig hilsen Tatjana