Ført og fremmest tak til alle jer, der for et par uger siden hjalp mig med at støtte Ninas kamp mod cancer ved at købe min kogebog Low carb lækkerier.

Der er indsamlet omkring 250.000 kroner, så vi er over halvvejs mod målet – de 400.000, der kan betale for Ninas cancerbehandling i privat regi.

Tak til alle jer, der købte bogen, og til jer der købte flere eksemplarer som gaver til venner, som har mistet deres mødre til cancer, tak til jer der indbetalte ekstra penge – og tak til alle jer, der delte jeres egne historier. Jeg sætter utrolig stor pris på det hele.

Min næste kogebog er på vej. Den udkommer i begyndelsen af 2014, og denne gang er der “rigtig mad” på programmet.

Bogen indeholder opskrifter på alle familiens livretter i low carb udgaver, men med forslag til, hvordan man let kan supplere med tilbehør til resten af familien, der måske har brug for et højere kulhydratindhold i kosten.

Der er selvfølgelig masser af indledende afsnit med vejledning til sammensætning af kosten, økonomiske og praktiske tips og inspiration til en sund livsstil. Se et par billeder fra bogen Familiens low carb favoritter hér.

Jeg mærker tydeligt, at jeg har haft for meget om ørerne de sidste par måneder. Der har simpelthen været for mange gøremål i kalenderen, og der har været for mange tidspunkter, hvor jeg har skullet være “på”.

Jeg mærker det ved en øget trang til hurtige kulhydrater og “nem mad”, så Lidls proteinboller og tørrede abrikoser (og det der er værre – jeg havde også lige en kort flirt med Karen Wolff!) har været en alt for ofte tilbagevendende begivenhed.

Det resulterer i træthed, manglende energi til træning, lange middagslure og efterfølgende alt for sene aftener med at få indhentet det forsømte.

Så er det med at finde ud af, hvor der skal sættes ind for at genskabe balancen i kroppen, og for mit vedkommende er det at trække mig lidt tilbage, prioritere alenetid, afslapning og lidt ekstra selvforkælelse i form af massage og lignende.

Derfor er min kalender halvtom de næste par måneder, hvor jeg skal sidde med stearinlys, varm te og hunden i skødet, mens jeg arbejder videre på at levere et brag af et online livsstilsforløb, så vi kan komme godt og sundt fra start i 2014. Du kan læse mere om forløbet hér.
 

Og vil du have min e-guide med mine bedste tips til vægttab og mine lækreste opskrifter? Den kan du få helt gratis lige hér.