Der er nyheder på vej! Gode nyheder!

Mit tredje onlineforløb kører på den sidste uge, og det er altid vemodigt at slippe deltagerne og efterlade dem alene i den lukkede Facebookgruppe, hvor jeg har fulgt deres udvikling med alle de op- og nedture, en kostomlægning indebærer. Men uanset hvor meget jeg elsker at følge, råde og vejlede alle de fantastiske deltagere, er jeg jo nødt til at prioritere min tid, og jeg kan ikke være alle steder på en gang.

 

Men nu har jeg løsningen!

 

Et livsstilsforum kun for kvinder, der prioriterer deres sundhed. Ikke nødvendigvis kun for “low carb’ere” – det er ikke noget krav for medlemsskab, at man forsager rugbrød 😉

Og det er heller ikke noget krav, at man har deltaget på et af mine forløb.

Det er et tilbud til alle kvinder, der vil inspireres, vil netværke med andre sundhedsbevidste kvinder og vil have min ubegrænsede vejledning i forummets brevkasse.

I dette forum, kan jeg samle hele min “flok” og fortsat råde og vejlede jer og hjælpe jer med de udfordringer, I måtte have.

Og hver måned får I adgang til månedens tema, som er en e-bog med opskrifter, et webinar (onlineforedrag), et live-call, hvor I kan stille mig spørgsmål – eller noget andet spændende, alt sammen under det overordnede tema “Sund livsstil”.

 

Og til efteråret starter jeg på en ny og spændende uddannelse, som helt sikkert også kaster et spændende tema af sig!

Prisen bliver helt ned til 79 kroner om måneden for hele molevitten, men du må have tålmodighed lidt endnu, for loungen åbner først til oktober.

 

Unknown-20