Det er jo kun oktober, jeg ved det godt…

Og hvis du er typen, der bliver irriteret over, at julepynten allerede ligger i forretningerne 2 måneder før juleaften, så skynd dig at springe videre til et par af mine brødopskrifter i stedet for at læse videre…

Men når jeg nu har samlet over 40 lækre opskrifter på alskens juleguf og julemad, ville jeg da være tarvelig, hvis ikke jeg gav dig muligheden for at være i så god tid, at du kan nå at afprøve dem alle og finde dine favoritter, inden vi når december måned.

Ikke sandt?

Low carb julelækkerier fås nu i en helt ny og opdateret 50-siders version med over 40 lækre opskrifter til dig, der gerne vil gennem julen med stabilt blodsukker – eller bare vil begrænse skadernes omfang.

Vil du smugkigge på indholdsfortegnelsen?

Low carb julelækkerier

 

Alle opskrifterne i Low carb julelækkerier er sukker og glutenfri. Visse af opskrifterne indholder frugt eller tørret frugt, men størstedelen af opskrifterne er velegnede, hvis du lever efter low carb eller LCHF principperne.

I bogen finder du opskrifter på alle klassikerne: rødkål, brune kartofler, ris á la mande, marcipan, nougat, vaniljekranse, pebernødder, æbleskiver, honningkager og meget mere.

 

Low carb julelækkerier er en e-bog.

Det betyder, at du umiddelbart efter dit køb får tilsendt en faktura med et link til download. Så gemmer eller printer du selv bogen inden for 10 dage.

Køb den lige hér

 Low carb julelækkerier