Jeg bliver aldrig NOGENSINDE træt af low carb pandekager! Dette er min helt simple favoritopskrift, der kan bruges som både dessert, mellemmåltid eller morgenmad.

Problemet med de dér low carb pandekager er, at det ikke lige er superoplagt at spise råkost til, og at den søde, bløde pandekage giver en comfort-food-effekt, så de er nemme at spise for mange af. Når vi ændrer vores kostvaner, er det nemt at komme til at erstatte de dårlige vaner med nye dårlige vaner. Læs mere om det i mit indlæg om comfort food hér.

Som alternativ til Choco Pops er disse low carb pandekager selvfølgelig fortrinlige, men hvis man ønsker vægttab, vil jeg ikke anbefale dem som en fast del af morgenritualet, men snarere som dessert ved særlige lejligheder.

Low carb pandekager
2-4 personer
Print
Ingredienser
  1. 6 æg
  2. 2 dl kokosmælk
  3. 30 gram smagsneutralt proteinpulver
  4. 1 spsk. FiberHusk
  5. 5 spsk. sukrin gold
  6. 1 spsk. kanel
  7. 1 tsk. kardemomme
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blendes og steges ved middel varme.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

Low carb pandekager

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.