Tidligere på året havde jeg en konkurrence på min Facebookside, hvor to heldige vindere fik en gratis plads på mit online vægttabsforløb.

 

For at deltage i konkurrencen skulle de svare på, hvad de drømte om at opnå på forløbet, samt hvorfor de ikke allerede havde tilmeldt sig for længe siden.

 

Årsagerne til at ønske sig en plads på forløbet var mange, men der var nogle helt grundlæggende årsager, der gik igen mange gange:

 

  • Mere selvtillid og bedre selvværd
  • Et sundt og afslappet forhold til mad og spisning
  • At føle sig godt tilpas i sin egen krop
  • At have mere overskud i hverdagen.
 
 
Men årsagerne til endnu ikke at have tilmeldt sig rørte mig dybt!
 
 
“Jeg har efterhånden prøvet det meste og opgivet undervejs. Jeg har droppet alt, der har med sund kost og motion at gøre, fordi jeg inderst inde ved, jeg ikke kan gennemføre”.
 
“Jeg har prøvet adskillige gange med alverdens muligheder, men løber bare panden mod en mur. Er helt på bar bund, og er efterhånden udtømt for muligheder.”
 
“Jeg har ikke meldt mig, fordi jeg er bange for nederlag igen igen …” 
 
“Jeg har ikke tilmeldt mig tidligere, da jeg har mistet en del af troen på, at det kan lade sig gøre!”
 

 

Kender du den følelse? Følelsen af simpelthen at have opgivet troen på, at det kan lykkes?

 

Mange har ikke bare opgivet at tabe de overflødige kilo. De har også opgivet at have det godt! Med deres krop og i deres liv.

 

Vita, som var den ene vinder af forløbet, skrev:

40 års KAMP mod min stakkels krop, har givet mig en indædt mistro og mistillid til “lette” løsninger. Jeg ved ikke, hvorfor netop dette forløb skulle virke for mig, og derfor har jeg ikke villet ofre endnu en stor portion penge på endnu et måske forgæves forsøg … Jeg ved ikke, hvad der kunne få mig til at tilmelde mig med det samme, jeg er efterhånden total desillusioneret, selvom jeg inderst inde stadig nærer et lille håb om at finde en løsning, så resten af mit liv ikke bliver for kort og for dårligt pga følger i form af smerter og sygdom.”

 

Kort efter forløbets start, skrev hun:

“Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet mig af dette forløb, men jeg havde absolut ikke forventet/forudset det, der sker i mit liv lige nu. Mit hoved er i den grad på overarbejde. Det føles næsten som om, det er ved at eksplodere af alle de tanker, der farer rundt derinde. Jeg tænker konstant på ting, der på en eller anden måde er relateret til mig, min krop, min fortid og mine tids- og overskudsrøvere. Det er utrolig spændende og skræmmende på samme tid. Især fordi det er så uventet og noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg aner ikke, hvad der har affødt dette, men stor cadeau til dig, Sofia, for det må jo være noget af det, du har skrevet og sagt, eller måden du har gjort det.”

 

Og efter blot tre uger på forløbet, lød det sådan:

“Jeg bobler! Jeg er sådan rigtig boblende glad og veltilpas! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så godt, men vi skal nok 27 år tilbage, til dengang jeg mødte og blev forelsket i min mand. Jeg er dybt taknemmelig for, at du har givet mig muligheden for at føle sådan igen, Sofia! Jeg ved, der stadig er lang vej igen, men jeg er også blevet klar over, at jeg sagtens kan nyde rejsen. Jeg sover godt, jeg spiser godt, jeg træner godt og jeg har det godt.”

 

På blot tre uger er Vita gået fra desillusion, mistro og mistillid til, at det overhovedet er muligt for hende at tabe sig til boblende glæde over at sove godt, spise godt træne godt og have det godt!

 

På tre uger!

Jeg kan på ingen måde tage hele æren for Vitas forandring, for hun har selv gjort et kæmpe stykke arbejde ved at turde kigge nærmere på sine vaner. mønstre og overbevisninger. Jeg har kun givet hende redskaberne.

 

Men redskaberne er markant anderledes end noget, du tidligere har prøvet. 

 

Med mine redskaber i hånden behandler du nemlig ikke symptomet, altså dine overflødige kilo. Du finder årsagen! Og når du kender årsagen til at du har taget på, årsagen til at du endnu ikke har haft succes med at nå dine mål og årsagen til, at du tidligere har givet op undervejs, så er det pludselig ikke så svært at få skovlen under kiloene.

 

Din krop fortæller dig noget, og så længe du bare kæmper mod den, finder du aldrig ud af, hvad dens vigtige budskab er.

 

Vil du have de samme redskaber, som har givet Vita troen på, at hun kan opnå de resultater, hun har drømt om i 40 år – og oven i købet nyde processen?

 

Så se nærmere på mit online vægttabsforløb, hvor vi går i dybden med BÅDE de fysiologiske og de psykologiske faktorer, der har afgørende betydning for din succes.

 

Du får blandt andet:

 

➤  Et signeret eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur i din postkasse kort tid efter din bestilling (har du den allerede, trækker jeg 200 kroner fra din betaling)

➤  Lydfiler med gennemgang af hvert trin

➤  Supplerende online workshops, så du kan arbejde endnu dybere med hvert trin 

➤  Meditationer og visualiseringer, der understøtter din proces og installerer din nye viden i alle celler

➤  Opgaver og øvelser der hjælper dig til at integrere din nye viden

➤  Lækre, velsmagende, sunde opskrifter, som du nemt kan lave i en travl hverdag

➤  Lukket onlineforum med alt materialet, der er dit for evigt

➤  Adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan udveksle erfaringer med de andre deltagere på forløbet

➤  Ubegrænset adgang til min sparring og hjælp – enten i Facebookgruppen eller via mail

 

Du kan læse alt om forløbet og de enkelte modulers indhold hér ->

                         

Skynd dig at reservere din plads, så sender jeg straks bogen Sunde vaner Smuk figur til dig, så du kan tyvstarte lidt.

 

For 40 kroner om dagen giver jeg dig troen og motivationen tilbage. Og alle redskaberne til at få de resultater, du ønsker dig, OG nyde rejsen samtidig!

 

Tilmeld dig hér ->