Jeg har længe villet skrive dette indlæg, men jeg har ikke rigtig vidst, hvordan jeg skulle starte, så jeg har udskudt det og udskudt det.

Det sidste halve år har jeg ikke postet et blogindlæg. Fordi jeg ikke har vidst, hvad jeg havde lyst til at dele.

 

Da jeg for knap 7 år siden startede bloggen, der dengang havde et andet navn, delte jeg opskrifter på lowcarb-retter og desserter. Antallet af læsere eksploderede lynhurtigt, og jeg udgav hurtigt et par kogebøger og en del e-bøger.

I løbet af et år kunne jeg leve af at skrive og lave opskrifter, og jeg sagde mit lærerjob op og gik all in på at være selvstændig.

Jeg arbejdede hårdt og meget. For at holde indkomsten på et niveau, jeg kunne leve af, skulle der hele tiden nye kunder til, og det krævede masser af markedsføring. Jeg tog kurser i Facebook-annoncer, i markedsføring via nyhedsbreve og meget andet businessrelateret.

Og jeg blev mere og mere stresset. 

I en periode havde jeg en god veninde som min personlige assistent til at tage sig af alt det tekniske og praktiske, mens jeg selv knoklede med markedsføringen samtidig med opskrifter og kostvejledning.

 

En dag opdagede jeg, at det var en minimal del af min hverdag, jeg faktisk brugte på det, der virkelig interesserede mig. At skrive om krop og psyke, om sammenhængen mellem stress, (manglende) overskud og vores spisemønstre samt at lave enkle, sunde opskrifter.

Det meste af tiden brugte jeg på at forsøge at sælge mine produkter, så jeg havde faktisk ikke tid til at udvikle nye.

Udbuddet af både opskrifter og kostvejledning på nettet blev større og større, og alt var efterhånden tilgængeligt gratis, så færre og færre var interesserede i at investere. Og jeg blev mere og mere presset, og fik mindre og mindre lyst til at arbejde.

 

For halvandet år siden vendte jeg tilbage til lærerjobbet. For at få ro på økonomien – og dermed mit nervesystem. For at finde ud af, hvad jeg havde lyst til at skrive om og inspirere til.

Efter år med kurser og personlig udvikling har mit mantra det sidste år været RO. 

 

Det har givet mig ro ikke at skulle markedsføre mig. Det har givet mig ro at have en fast indkomst og at kunne holde ferie uden at arbejde. Og jeg nyder faktisk at være lærer igen. Og selvom jeg har brug for meget alenetid, synes jeg, det er skønt at have kolleger at sludre med over frokosten.

 

Og lige så stille og roligt kommer lysten til at skrive, dele og inspirere tilbage. Jeg ved ikke 100 % sikkert, hvad jeg vil, og hvor jeg er på vej hen. Men jeg kan heldigvis tydeligt mærke, hvad jeg IKKE vil.

Så jeg giver slip på en masse gammelt – blandt andet min Facebookside med 30.000 følgere og min nyhedsbrevsliste med 12.000 tilmeldte.

Men det giver jo ikke mening at holde fast på en masse læsere, der vil have en “gammel” udgave af mig!

 

Heldigvis er I flere tusinde, der har skrevet jer op til mit kommende nyhedsbrev. Der kommer ingen mails fra mig det første stykke tid, men det skal nok komme.

Og der skal også nok komme indlæg hér på bloggen. Om mad, sundhed og krop – men også om ro, enkelthed og egenomsorg.

 

Hav det godt, indtil vi skrives ved igen!

Skærmbillede 2018-12-04 kl. 10.16.09

 

 

 

IMG_1649

 

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér ->

 

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du modtager inspiration fra mig til et liv og en krop i balance.

Du tilmelder dig hér ->