Denne opskrift på low carb nutella er ikke for de fedtforskrækkede, men hvis man lever efter LCHF-principperne, er denne opskrift afgjort en mulighed til særlige lejligheder.
Ja, for selvom den er fyldt med mættende og næringsfyldte sager, har jeg man ofte en tendens til at overspise i det søde.

Low carb nutella
2014-09-05 15:57:18

1 glas
Print
Ingredienser
- 2 æggeblommer
- 75 gram Sukrin gold
- 3 spsk. kakao
- ½ tsk vaniljepulver
- 30 gram smeltet smør
- 20 gram smeltet creamed coconut (Cosmoveda) - kan erstattes med kokosolie
- 1 dl piskefløde
- 100 g hasselnødder
Fremgangsmåde
- Hasselnødderne ristes ved lav temperatur på pande i 10 min og males herefter til fint mel.
- Æggeblommerne piskes med Sukrin, vanille, kakao og fløde og det smeltede smør og creamed coconut hældes i.
- Dernæst røres hasselnødderne i og massen sødes ekstra, hvis der er behov for det.
- Hældes på glas og stilles på køl.
- Haps!
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Find flere opskrifter på chokoladelækkerier i opskriftsarkivet.
Maria
aug 4, 2016 -
Hej Sofia
Hvor længe kan denne holde sig i køleskabet?
Kh Maria
Sofia
aug 5, 2016 -
Fløden vil jo blive sur, hvis nutellaen står for længe, så er den ikke spist i løbet af en lille uges tid, vil jeg absolut anbefale, at du STRAKS spiser resten med en ske 😀