Disse lækre omeletvafler kan spises både morgen, middag og aften.
Og så sker der altså et eller andes hos børn, når en omelet pludselig har form som en vaffel – pludselig bliver de meget mere interessante.
Når du skal lave omeletter i vaffeljernet skal du kun bruge den halve mængde dej af normalt.
Jeg startede med at bruge samme mængde æggemasse, som jeg normalt bruger vaffeldej, hvilket resulterede i utrolig meget æggemasse ud over køkkenbordet og ned af skabslågerne.


- 4 æg
- 4 spsk. piskefløde
- 1 spsk. fiberhusk
- 1 lille tsk. salt
- Friskkværnet peber
- Alle ingredienserne blendes sammen og bages i vaffeljern.

Flere opskrifter?
Spring direkte til opskriftsarkivet ->
Mere inspiration?
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 klassiske vægttabsfælder.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Anette Havsager
apr 18, 2015 -
salater og tilbehør desserter alt har min interesse.
Anette Havsager
apr 18, 2015 -
jeg følger dig hver gang jeg kan se det.
Anette Havsager
apr 18, 2015 -
jeg kan godt lide dine opskrifter TAK
Sofia
apr 20, 2015 -
Dejligt at høre, Anette 🙂
Kærligst Sofia
Elin
sep 22, 2015 -
Dette var jo helt genialt! Dansken jeg er gift med elsket dette med godt smør, ost og skinke. Ikke noe problem å leve på lavkarbo når man kan spise så god mat 🙂 Jeg tok i tillegg litt kruskakli i røra og det ble jo som vafler. Neste gang skal jeg kutte ut salt og pepper og heller ta litt søtt oppi. Så blir det vafler med sukkerfritt syltetøy 🙂 Tusen hjertelig takk for mange gode oppskrifter. Klem fra Norge 🙂
Sofia
sep 23, 2015 -
Tusind tak for din tilbagemelding, Elin! Hvor er jeg glad for, at du og din mand har glæde af opskrifterne.
Kærligst Sofia