Vafler er – ligesom pandekager – noget, jeg aldrig bliver træt af. Som regel laver jeg søde vafler som dessert, men de kan også sagtens laves i salte mad-udgaver.

Her brugte jeg en rest revet parmesan, og det blev en stor succes!

Ingredienser (5 stk.)

4 æg

2 dl fromage frais (kan erstattes med kokosmælk)

6 spsk. revet parmesanost

2 spsk. Fiberhusk

6 spsk. fedtreduceret sesammel (kan erstattes med andre typer fedtreduceret mel)

1 tsk. salt

 

Alle ingredienserne blendes, og dejen hviler et par minutter. Derefter bages vaflerne.
Jeg er sikker på, dejen også kan bruges som pandekagedej, hvis man ikke er den lykkelige ejer af et vaffeljern.

DSC04910

P.S. Har du læst om mit onlineforløb, hvor vi hele vejen rundt om både kost, træning, udrensning, genstridige fedtdepoter, selvsabotagemønstre, fastholdelse af nye vaner og meget mere?

Jeg hjælper dig hver dag i den lukkede Facebookgruppe med at komme endnu nærmere dit mål! Læs mere om forløbet eller tilmeld dig hér.