Jeg elsker peanutbutter!
Og jeg elsker cookies, så her kommer peanutbutter cookies inspireret af Maja, der dog benytter sig af både mel og sukker i sine opskrifter, men tager så fine billeder, at man får lyst til at forsøge sig med sukkerfri udgaver.
Peanutbutter cookies
2014-09-11 15:27:38
16 stk.
Print
Ingredienser
- 200 gram peanutbutter
- 1 æg
- 50 gram yaconsirup (kan erstattes med agave, ahorn eller lignende)
- 75 gram sukrin gold
- 1 tsk. bagepulver
- 10 gram kakaonibs (en håndfuld)
- 25 gram usaltede peanuts (en håndfuld)
Fremgangsmåde
- Alle ingredienserne røres sammen, trilles til kugler, der trykkes flade på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bages ved 180 grader i cirka 12 minutter (mine fik 15, og det var i overkanten).
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
Har du set, at du nu kan købe en signeret udgave af min kogebog Low carb lækkerier for 230 kroner inklusiv porto? Bestil og betal hér.
Tina
sep 15, 2013 -
De ser gode ud! Bliver de sprøde?
Tatjana
sep 16, 2013 -
Det gør de faktisk! Normalt er det lidt svært at få sprøde kager uden sukker, men disse kommer tæt på.
Kærlig hilsen Tatjana
Pernille
sep 15, 2013 -
Yummi yummi. De ser lækre ud. Men hvad er det liiiige præcis kakaonibs er?
Tatjana
sep 16, 2013 -
Det er stykker af rå kakaobønner, der giver dejlig choko-crunch i hjemmelavet chokolade og småkager – helt uden sukker. De er bitre i sig selv, så der er ingen fare for, at man ryger i posen i utide (yes, det er selvfølgelig afprøvet). De kan udelades eller erstattes af hakkede nødder i de fleste opskrifter. Findes i de fleste helsekostforretninger eller hér.
Kærlig hilsen Tatjana
Linda
sep 16, 2013 -
Er der en peanutbutter du kan anbefale fremfor andre?
Der skal bruges en del, men tænker at pris og kvalitet hænger sammen 😉 Har selv kun erfaring med peanutbutter fra Urtekram 🙂
Tatjana
sep 17, 2013 -
Jeg spiser den fra Machandel. Den er øko og fås som spotvare i Netto til under 20 kr. I min Fakta er den fast på hylden til 22 kroner, og jeg har hørt, at den også er fast sortiment i Rema.
Den er lidt mere salt ens urtekrams, og det kan jeg godt lide, men det er jo smag og behag 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Joan
sep 22, 2013 -
Har lige bagt dem, men de er slet ikke sprøde
Nikita Støvring
okt 6, 2013 -
Jeg har lige bagt dem, og de blev sprøde og lækre.
Det er helt sikkert en opskrift jeg vil bruge igen 🙂
Tatjana
okt 6, 2013 -
Dejligt at høre 🙂
Jeg synes nærmest, de bliver for sprøde – jeg kan bedre lide lidt seje småkager 🙂
Kærlig hilsen Tatjana