Her kommer en opskrift på proteinpandekager – altså pandekager med ekstra højt proteinindhold.
Protein giver god mæthed (Hurra! Så kan man spise mindre!) og er med til at holde blodsukkeret stabilt.
Proteinpandekagerne er gode efter træning eller som en snack i madpakken – og er stadig velsmagende nok til at kunne bruges som dessert.
Jeg spiser dem også lejlighedsvis til morgenmad.


- 4 æg
- 1 dl plantemælk, kokosmælk eller piskefløde
- 1 spsk FiberHusk
- 15 gram smagsneutralt proteinpulver
- 4 spsk. Sukrin gold
- 1 spsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- ½ tsk. vanillepulver
- Ingredienserne blendes (piskning er ikke nok, når der er proteinpulver i dejen) og steges i smør eller kokosolie.
Find alle mine andre opskrifter på desserter i opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Helle Lysholm
jun 26, 2017 -
Opskrifterne ser lækre ud 🙂
Sofia
jun 28, 2017 -
Dejligt at høre, Helle 🙂