Rigtig godt nytår til dig derude – og tusind tak fordi du læser med.

Jeg har vist for vane at skrive i årets første blogindlæg, at jeg elsker nye begyndelser. Og det gør jeg stadig!

Jeg nyder at tænke over alle de ting, jeg har opnået i det gamle år og at glæde mig til alle de fantastiske ting, der skal ske i det nye. Og det kan jeg naturligvis gøre en hvilken som helst dag på året, men det føles bare anderledes ved årsskiftet.

 

I 2015 skrev jeg min bog Sunde vaner Smuk figur, der udkommer lige om lidt. Bogen er skrevet på baggrund af de erfaringer jeg har gjort mig med alle de kvinder jeg har vejledt – enten 1:1 eller på mine onlineforløb.

Undervejs i skriveprocessen har jeg hele tiden haft i baghovedet, hvilke råd og redskaber, I læsere vil få allermest glæde af. Så man kan roligt sige, at bogen er tilegnet alle jer. 

Jeg håber, I får masser af glæde af den!

Bogskrivningen betød, at jeg måtte sætte foredrag og workshops lidt på stand by, så ud over at jeg glæder mig til at dele min bog med jer, så glæder jeg mig også rigtig meget til at komme ud og SE jer igen!

Så I kan roligt regne med flere arrangementer i min kalender i 2016. Jeg skriver selvfølgelig i nyhedsbrevet om kommende arrangementer.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet hér ->

 

I 2015 var et af mine nytårsforsætter, at jeg løbende skulle holde styr på mit momsregnskab, så jeg ikke hver tredje måned skulle i gang med at ordne en ordentlig stak løse papirer.

I skrivende stund ligger de sidste 3 måneders fakturaer og regninger i et syndigt rod i en skuffe. Så jeg må konstatere at det, trods mine gode intentioner, ikke har ændret sig.

Derfor er mit nytårsforsæt i år at acceptere, at momsregnskabet er et af de steder i mit liv, hvor der er mangel på orden og struktur. Og at jeg hver tredje måned må tigge (og måske bestikke) mig til hjælp med at ordne mine bilag.

 

I sidste års nytårsindlæg skrev jeg, at mit nytårsforsæt er at være mere “mig”.

Og det, synes jeg faktisk, er lykkedes. Jeg har egentlig hele året delt, hvad jeg havde lyst til at dele. Og det har resulteret i indlæg om både plakater, undertøj og bøger – og I læser jo med endnu.

Tak for det!

 

I år er mit nytårsforsæt at NYDE 2016. Altså virkelig nyde!

 

Det er nemt for mig at tænke fremad på kommende projekter til glæde for alle jer, og det kan godt betyde, at jeg glemmer at nyde de projekter, jeg er midt i og også glemmer at fejre de projekter, jeg afslutter.

Så mere nydelse og fejring i 2016.

Og apropos fejring, så er du velkommen til at komme og fejre min bogudgivelse sammen med mig tirsdag den 5. januar mellem 17 og 19.

 

Reception

 

Læs mere om bogreceptionen hér ->

 

Vil du bestille dit helt eget signerede eksemplar af bogen, så gør det lige hér ->

 

Rigtig godt nytår!