Når vi ønsker os noget, skal vi som regel sige farvel til noget andet. Det gælder også, hvis vi gerne vil tabe os, have mere tid til noget, have flere penge eller alt muligt andet. Det kræver, at vi også er villige til at yde noget. Og det kræver at vi er villige til at give slip på “det gamle”.

Når vi vil ændre livsstil, er det i begyndelsen vores motivation, der holder os kørende. Men efter en tid er motivationen ikke længere så høj – måske begynder vi at lide lidt afsavn – og hvis vi ikke har fået opmærksomhed på og arbejdet med vores grundlæggende vaner og mønstre, vil vi falde tilbage i den gode gamle (trygge) livsstil.

Tilmeldingen til mit næste onlineforløb er åben, og på forløbet kommer vi til at arbejde med præcis det, der skal til, for at du bliver opmærksom på, hvilke vaner og mønstre du skal give slip på, for at få de resultater, du ønsker dig.

Forløbet er opgraderet til 10 uger, hvor du hver uge får nyt materiale med alt hvad du har brug for gennem hele processen. Og jeg vejleder dig hele vejen – enten i den lukkede Facebookgruppe eller via e-mail.

Straks efter dit køb får du adgang til hele første modul om kosten med alt om kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, kosttilskudsmanual m.m.
Og du kan stadig nå at betale for forløbet i tre mindre rater.

Læs om hele forløbet og de enkelte ugers indhold lige hér.

Se Diddes vilde resultater lige hér og Susans ditto lige hér.

 

10 ugers forløb