I september måned var jeg på messen Sund livsstil, hvor jeg var så heldig at vinde et besøg af firmaet Chanson, der sælger vandfilterings- og ioniseringsmaskiner – og 3 måneders lån af en maskine.

De kom med lækker mad, økologiske juicer og snacks, så jeg skulle bare samle en flok interesserede veninder, så blev vi underholdt og beværtet hele aftenen.

 

Jeg har LÆNGE ønsket mig sådan en maskine, der har tre overordnede sundhedsmæssige fordele:

 

Dels renser maskinen vandet for tungmetaller og rester af sprøjtemidler ved hjælp af et kulfilter.

Det siger sig selv, at denne filtrering gør vandet sundere at drikke.

 

Maskinen øger mængden af molekylært hydrogen i vandet. Molekylært hydrogen er en kraftfuld antioxidant, der binder de frie radikaler, der ellers kan fremme sygdom.

Læs mere om molekylært hydrogen hér ->

 

Desuden ændrer maskinen vandets ph-værdi.

Basisk vand kan være med til at neutralisere syre i kroppen, og det har klare helbredsmæssige fordele.

Forskning viser nemlig, at ophobning af syre i kroppen f.eks. kan øge kroppens inflammationsniveau og kan føre til sygdomme som diabetes, for højt blodtryk, gigt og hjerteproblemer.

Læs mere om det basiske vand hér ->

 

Ejere af ioniseringsmaskinerne kan berette om mange forskellige fordele. De rapporterer både effekt på forskellige sygdomme, på eksem og på deres generelle velbefindende.

Læs mere om, hvad videnskaben siger hér ->

 

Selv har jeg i den sidste uges tid haft mere energi og følt mig friskere end normalt, og mine spændinger i nakken, der ind imellem resulterer i hovedpine, er blevet meget mindre.

Min datter siger, hun sover bedre, og det skyldes formentlig vandets høje magnesiumindhold.

Når jeg tapper drikkevand med en høj ph-værdi, udskilles syrevand som et restprodukt. Denne rest kan bruges til alt fra skintonic og mundskyl til spejlrens og kalkfjerner, og det virker fremragende. 

 

Jeg glæder mig til at mærke flere forandringer den kommende tid og skal selvfølgelig nok komme med en opdatering.

 

Har du en ioniseringsmaskine? Så del endelig dine erfaringer i kommentarfeltet!

 

Hvis du bruger rabatkoden Sofiasommer, når du bestiller din vandmaskine, får du en gratis startpakke til en værdi af 749 kroner.

Startpakken består af 4 1 liters glasflasker, 2 små flasker til facemist water, Himalaya salt sten til produktion af antibakterielt vand, citronsyre til rensning af ioniseringsmaskine, oversigt over fødevarernes syre og base værdier, 20 ml. pH dråber til justering og kontrol af ioniseringseffekt, 100 stk. pH strips til måling af kroppens syre-base balance.

 

 

fullsizeoutput_1f6

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.