Kender du de dage med manglende overskud? Hvor du ikke orker andet end at zappe dig igennem underlødige tv-programmer eller surfe rundt på skiftevis Facebook, Instragram og vejrudsigten (som om den har ændret sig siden sidst, du kiggede) på mobilen?

For et stykke tid siden sad jeg på en dejlig café med en veninde og talte om, hvad vi hver især gjorde – sådan helt lavpraktisk – for at vende underskud til overskud. 

Hendes foretrukne middel er et fodbad. Hun fortalte, at hun efter et fodbad nærmest er som født på ny og føler sig klar til at gå ud og erobre verden.

For mit eget vedkommende er det en gåtur ved vandet. Eller til nød i naturen i det hele taget, men helst med havudsigt. Efter en gåtur langs vandet kan jeg helt fysisk mærke, at energien bobler i mig.

Hun mente, at jeg skulle skrive et blogindlæg om emnet, men i første omgang afslog jeg, fordi jeg synes, at vores gode råd mindede lidt for meget om rådet “hvis du har lyst til søde sager, skal du bare børste tænder eller drikke en kop lakridste”.

Altså sådan et råd, der lyder klogt og fint i teorien, men som i praksis er meget svært at finde værdi i.

Men nu kom blogindlægget alligevel. Og det gjorde det, fordi jeg faktisk tror, at vi allesammen ligger inde med en metode til at løfte vores egen energi.

Mange af os ved faktisk godt, hvordan vi ret nemt og enkelt kan vende vores underskud til overskud.

Vi gør det bare ikke altid… Og det er faktisk også helt ok!

Jeg har også dage, hvor jeg er træt og har hovedpine og ligger med min mobil i hånden så længe, at jeg får ondt i lillefingeren af at holde dens vægt (altså, helt seriøst!!).

Og hvor jeg ved, at en gåtur ville gøre mig utrolig godt, men alene tanken om at rejse mig er for uoverskuelig.

Men oftere og oftere FÅR jeg faktisk gået den tur, når jeg har brug for det. Og hver gang jeg gør det, fyldes jeg bagefter af glæde over, at jeg har taget ansvar for mig selv og handlet på det, jeg mærkede, jeg havde behov for.

Og for hver gang jeg mærker den glæde, bliver sandsynligheden for, at jeg også får gået en tur næste gang, endnu større.

Derfor kom dette blogindlæg alligevel. Fordi rådet måske ikke var så dårligt endda.

Så hvad vender dit underskud til overskud? Et bad, en ansigtsmaske, en kop te og nogle tændte stearinlys, at danse til høj musik? Eller noget helt andet?

Hvis du bare hver 10. gang, du føler dig flad og energiforladt, kan vende bøtten for dig selv, har du allerede skabt forandring.

Og behøver jeg fortælle dig, at det ofte er i underskudssituationerne, vi spiser alle mulige ting, vi slet ikke har behov for?

Og bagefter føler vi os endnu mere flade – nu krydret med dårlig samvittighed.

Hvilken handling vender dit underskud til overskud?

Og hvor ofte får du udført den?

Skriv endelig en kommentar! Jeg elsker at høre fra dig!

 
015sofia

 

Lige nu er der HALV PRIS på alle mine e-bøger og online workshops

Se alle mine produkter lige hér -> 

 

Mit nye fantastiske onlineforløb er i shoppen! Og der er early bird rabat!

Læs alt om forløbet hér – >

 9m

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 e-bog

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.