Jeg leger stadig med det nye fedtreducerede valnøddemel. Jeg har tidligere bagt valnøddeboller og valnøddesmåkager med kanel og ingefær, og nu er turen kommet til lækre valnøddemuffins. De fedtreducerede melyper kan som udgangspunkt godt skiftes ud med hinanden, så har du ikke lige valnøddemel på lager, kan du erstatte det med fedtreduceret mandel- eller kokosmel. Selvsagt får du ikke samme intense valnøddesmag i bagværket.

Hvis du sidder og pønser på, at erstatte det fedtreducerede valnøddemel med kværnede valnødder, så tøv en kende og læs i dette indlæg, hvorfor det ikke er en god idé.

 

Ingredienser (8 stk.)

50 gram blødt smør

100 gram sukrin gold

2 bananer

6 æg

75 gram fedtreduceret valnøddemel

2 spsk. FiberHusk

2 tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljepulver

50 gram hakkede valnødder

 

Alle ingredienserne, undtagen valnødderne, blendes sammen, hvorefter valnødderne blandes i dejen. Hældes i muffinsforme og bages 20-25 minutter ved 180 grader.

 

DSC04844

DSC04845

 

Mere inspiration?

Se alle mine produkter hér ->

 

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du modtager inspiration fra mig til et liv og en krop i balance.

Du tilmelder dig hér ->