Forleden dag stod jeg i kø i supermarkedet, og mens jeg ventede kiggede jeg på de kulørte magasiner i stativet ved siden af kassen.

Fra magasinet MOVE’s forside sprang følgende overskrift mig i øjnene:

 

Tab de sidste to kilo!

 

Den overskrift havde jeg så god tid til at stå at tænke over, indtil det blev min tur til at betale.

Altså 2 kilo! Seriøst?

Hvad er det egentlig, vi regner med, et vægttab på to kilo vil betyde for os? Hvad sker der, når vi har tabt de to kilo? Så er vi lykkelige, føler os smukke, elsker vores krop og behandler os selv ordentligt? 

Eller hvad?

Mit bud er, at vi mennesker dybest set drømmer om at elske os selv. Vi drømmer om at vågne op hver morgen og glæde os til den dag, der venter os. Vi drømmer om nydelse, lykke og kærlighed. Vi drømmer om at have et vidunderligt liv og en krop, vi holder af.

Vi drømmer altså om at opnå nogle bestemte følelser, men de følelser dukker ikke automatisk op, fordi der står 68 på vægten i stedet for 70 eller fordi, der står 38 i buksen i stedet for 42.

Følelsen af lykke, overskud, glæde og nydelse kan vi kun opnå, hvis vi fokuserer på at fylde vores liv med det, der giver os den følelse. 

Forleden dag skrev jeg i et andet blogindlæg, at kampen mod kiloene ofte er en metode vi bruger til at slippe for at håndtere den virkelige smerte i vores liv. At vi er alt for stressede på arbejdet, at vores parforhold er stendødt, at vi ikke kan rumme vores børns krav om omsorg og opmærksomhed.

 

Blogindlægget kan du læse hér ->

 

Så hvis du spørger mig, hvad du skal gøre for at tabe de sidste 2 kilo (eller 5 eller 7 for den sags skyld), vil mit svar være, at du skal spørge dig selv, hvilken følelse det vægttab ville give dig.

Og derefter skal du allerede fra i dag tage ansvar for at skabe mere af den følelse i dit liv.

Mange mennesker bruger mad og sukker som en slags “forkælelse”, og hvis du dagligt fokuserer på at forkæle dig selv på alle mulige andre områder, vil dit behov for forkælelse gennem mad og sukker mindskes markant.

Og formentlig vil det i sidste ende resultere i vægttab.

 

Vil du gerne arbejde med dine spisemønstre og med at skabe et liv for dig selv, der er så fantastisk, at du ikke længere behøver at dulme med mad og sukker?

Jeg har netop sat mit nye online vægttabsforløb til salg!

Vi starter først til januar, men der er en klækkelig early bird rabat lige nu, og du kan dele betalingen op i flere rater.

 

Læs alt om forløbet hér ->

 

tabe de sidste to kilo

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.