Har du kæmpet mod mavedellen i årevis? Har du prøvet alle maveøvelser i verden og 17 forskellige kostretninger uden resultat? Her får du en anden og bedre metode.

 

En af mine bekendte skrev forleden, at selvkærlighed er en muskel, der skal trænes. Det udsagn giver jeg hende helt ret i, og jeg arbejder hver dag med mentale øvelser, meditation og mindfulness for at blive bedre til både at lytte til mig selv og elske mig selv.

Samtidig under jeg mig selv træning der styrker min krop, mad der nærer alle mine celler, tøj og smykker der får mig til at føle mig mere attraktiv.

På den måde er jeg faktisk nået til at holde af min krop, selvom jeg ikke længere ligner en fitnessbabe, men kun en veltrænet mor til to.

 

Men hvordan reagerer man så, når en man ikke har set længe, kigger på ens mave og glædesstrålende udbryder: “Ih, hvornår skal du føde”? Jeps, det skete for mig i sidste uge… Så har man sgu brug for at trække andet end en mental øvelse op af hatten!

Når jeg kost- og livsstilsvejleder mine klienter, bruger jeg metoden BioSignature, hvor overbevisningen er, at kroppen “sladrer” om hormonelle ubalancer ved at lagre fedt forskellige steder.

 

Og fedt på maven er forbundet med tada… Stress!

 

Så mavefedtet er min krops måde at afsløre, at fuldtidsjob som lærer, opstart af egen virksomhed, forfatterskab, foredragsvirksomhed, kostvejledningspraksis ud over den almindelige jonglering med familiens fritidsinteresser, legeaftaler, familiebesøg plus rengøring og vedligeholdelse af gammel murermestervilla – samt selvfølgelig opmærksomhed til mand, hund, veninder o.s.v. er i overkanten af, hvad den kan overkomme.


Så tak til min krop for at gøre opmærksom på, at jeg skal være forsigtig, og tak til velmenende bekendt for at gøre mig opmærksom på det problem, jeg faktisk godt vidste eksisterede, men måske ignorerede.

 

Så hvis der pludselig går et par dage uden nye blogindlæg, er det fordi jeg mediterer 😉

 

Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

 

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér