Denne opskrift er en reprise fra sidste års brombærhøst – men nu er det jo sæson, så I får den lige igen. De små tærter smager nemlig helt fantastisk!
Tærtedej (12 små):
150 gram meget blødt smør
75 gram sukrinmelis
100 gram fedtreduceret mandelmel
1 spsk. FiberHUSK
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
Dejen æltes sammen og trykkes ned i 12 portionsforme, der bages 10 minutter ved 200 grader.
En dl brombær koges hurtigt op med en spsk. sukrin, fordeles over de forbagte tærter og toppes med et lag friske brombær. Tærterne bages færdige i 5 minutter ved 200 grader.
Hvis du vil høre mere fra mig, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev hér – du kan når som helst afmelde dig, hvis du ikke vil høre mere fra mig.
Mie
sep 6, 2013 -
Mums, de ser så lækre ud! Kan de mon fryses, eller er det drømme tanker? 🙂
Tatjana
sep 6, 2013 -
Det tror jeg sagtens, de kan – ikke at det nogensinde er lykkedes mig at få gemt nogle af dem til fryseren 😉
Kærlig hilsen Tatjana