Først og fremmest rigtig godt nytår!

 

Mange af jer derude har spurgt efter næste opstart af mit online vægttabsforløb.

 

Sandheden er, at jeg ikke starter flere vægttabsforløb op!

 

Jeg er i gang med at lave et “simple living”-forløb til alle jer, der vil have mere tid, mere ro, mere overskud, mere lyst til træning, og mere sjov og glæde i 2018.
MEN forløbet lander først i løbet af foråret. Og det primære fokus bliver ikke kost og vægttab, selvom det kommer til at indgå.

 

Så til alle jer, der er vilde efter at få alle redskaberne, som jeg deler på mit online vægttabsforløb: Det er nu til salg som SELVSTUDIUM!

 

Det betyder, at forløbet ikke inkluderer min daglige, personlige vejledning.

Men det betyder til gengæld, at du får adgang til ALT materialet STRAKS efter din tilmelding, så du kan komme i gang allerede i dag.

Og det betyder naturligvis, at forløbet har en HELT anden pris denne gang!

 

Forløbet kostede tidligere 2495 kroner for alle 7 trin med bunkevis af materiale til hvert trin. Nu er det nedsat til 995 kroner.

 

MEN:Jeg giver ekstra nytårsrabat lige nu, så du får adgang til alt materiale: PDFér, lydfiler, online workshops, meditationer, visualiseringer, ekstra opskrifter og meget andet for kun 495 kroner!


 495 kroner! 

 

Og jeg har oprettet en lukket Facebookgruppe, som alle deltagere får adgang til. På den måde kan du stadig udveksle erfaringer med de andre deltagere, selvom du ikke får min personlige vejledning undervejs på forløbet.

Og ja – du kan også betale i rater, hvis dit budget er lidt belastet efter julen.

 

Vil du være i gang om 10 minutter?

 

Se hvor meget du får på forløbet og tilmeld dig lige hér ->

 

 Stort nytårsknus fra Sofia

E-cover-e1467279786130