Jeg må konstatere, at jeg er et menneske, der har problemer med at følge en opskrift. Hver uge lander Aarstidernes low carb kasse ude foran min dør indeholdende både opskrifter og ingredienser til 5 dage. På knap 4 uger har jeg lavet cirka to af retterne med de medfølgende opskrifter. Jeg kommer simpelthen til at lave det hele om. Og så er jeg dybest set også lidt kræsen. I denne uge står den på sardiner, og dér kan jeg altså ikke være med. Så jeg kommer nemt til at improvisere.

I går stod den på kalvekød med dampet spidskål, og det fik jeg lavet om til stuvet spidskål med tilbehør af lidt ekstra svampe og mandler:

Ingredienser (til to voksne uden andet tilbehør):

400 gram kalvekød i tern

1 dl mandler

Salt og paprika

1 hoved spidskål

2 løg

100 gram svampe (jeg brugte portobello)

250 gram cherrytomater

2 dl kokosmælk

Kødet krydres med salt og paprika og svitses i smør eller olie, hvorefter mandlerne blandes i. Det tages af panden hvorefter snittet spidskål og løg i ringe steges mørt. Derefter tilsættes svampe og cherrytomater og steger med, og endelig tilsættes kød og mandler. Kokosmælken tilsættes, og det hele simrer et par minutter og smages til med salt.

DSC04679a

Hvis du ikke vil modtage hele måltidskassen, men gerne vil lade dig inspirere af opskrifterne, kan du finde dem hér.

P.S. Der er rabat at hente, hvis du køber begge mine bøger. Du får både Low carb lækkerier og Familiens low carb favoritter for 400 kroner inklusiv porto og en lille hilsen i. Bestil dem hér.