Jeg får altid et par kritiske bemærkninger, når jeg poster opskrifter, der ikke er low carb.

Men denne sukkerfri granola er vildt populær hos mine børn, og jeg tænker, der er mange derude, der kan have glæde af en opskrift på et knasende morgenmadsprodukt, der smager sødt og dejligt uden at indeholde lige så meget sukker som en pose vingummi.

Så hér kommer opskriften på lækker, sukkerfri granola – også kaldet mysli.

Kender du ikke fibersiruppen, jeg har brugt i den sukkerfri granola, kan du læse om den hér.

Sukkerfri granola
Print
Ingredienser
  1. 150 gram havregryn
  2. 1 dl kokosmel
  3. ½ dl græskarkerner
  4. ½ dl hørfrø
  5. 1 dl grofthakkede mandler
  6. 30 gram kokosolie
  7. 50 gram Fibersirup Gold
Fremgangsmåde
  1. Havregryn, kokosmel, frø, kerner og hakkede mandler fordeles på en bageplade og ristes i ovnen i cirka 20 minutter ved 180 grader.
  2. Vend det rundt af og til, så det ikke brænder på ude i hjørnerne.
  3. Den varme mysli hældes i en stor skål, og vendes med kokosolie og Fibersirup.
  4. Efter afkøling opbevares det i et lufttæt glas.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/
DSC06830

 

 

Vil du høre mere fra mig?

 

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

 

Tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. Der kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.