Sukkerfri marengs er lidt af en udfordring.
Når en opskrift stort set kun består af æggehvider og sukker, er det svært at fjerne sukkeret og få et godt resultat.
Jeg har eksperimenteret med sukkerfri marengs lavet med Fibersirup, og jeg synes, resultatet blev godt.
Marengsene blev mere seje end luftige, men den konsistens kan jeg også virkelig godt lide.
Dagen efter var de dog ret bløde i det, så jeg anbefaler at nøjes med at lave den mængde, du skal bruge samme dag.
Min sprøjtning lader vist noget tilbage at ønske, men udseendet ændrer heldigvis ikke på den gode smag.
Hvis du ikke kender fibersiruppen, kan du læse mere om den hér.


- 2 æggehvider
- 100 gram fibersirup clear (IMO)
- 1 dl sukrinmelis
- 25 gram hakket chokolade
- Æggehviderne piskes stive med fibersirup, hvorefter sukrinmelis piskes i.
- Massen vendes med hakket chokolade, fyldes i en sprøjtepose og sættes i små toppe på bagepladen.
- Bages i 45 minutter ved 125 grader.

Vil du have flere opskrifter med Fibersirup?
Tjek også Proteinbarer med chokolade, Kokoskonfekt med ekstra protein, Proteinbarer med peanut, Sukkerfri rabarbersaft, Sukkerfri granola, Bløde karameller, Kokosmakroner, Kokostoppe, Bounty, Proteinbarer med chokolade og peanut og Blød peanutkaramel
Vil du høre mere fra mig?
Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).
Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden og indtast din mailadresse i feltet – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.