Her får du et smugkig på mine sundeste vaner.

Vi kan alle sammen sagtens komme på  en masse områder, hvor vi kan gøre mere for vores sundhed, men i dag må der prales!

Vi har en tendens til at glemme alle de ting, vi gør rigtigt, og slå os selv i hovedet med det, vi burde blive bedre til. Alene det faktum, at du læser med her, tyder på, at du går op i din sundhed.

Hvilke andre tiltag har du fået implementeret i din dagligdag, der betyder, at du ikke lever så usundt som tidligere?

Mine sundeste vaner (ud over at spise sundt) er:

Daglig (hård) motion:

Ja, det er en kilde til dårlig samvittighed hos mange mennesker. Heldigvis har det så godt som altid været en vane for mig at bevæge mig, og det, der er så smart ved vaner, er, at man udfører dem nærmest uden at tænke over det.

Jeg er den irriterende type, der både gik i fitnesscenteret, mens jeg var gravid og løb med babyjoggeren efter fødslen. Er mine børn syge, svinger jeg lidt kettlebells eller tager spontant 50 burpees.

Undtagen når jeg ikke gør! For der har selvfølgelig været perioder i mit liv, hvor omstændighederne har betydet, at jeg ikke har fået motioneret. Heldigvis er perioderne ikke så lange. Min træning er noget af det, der fungerer bedst, uden at jeg behøver at tænke over det.

 

Jeg drikker (dagligt) grøn juice eller greenies):

Fordelene ved grøntsagsjuice og greenies er uendelige, og her på bloggen florerer masser af opskrifter på herlighederne. Det er måske min nemmeste sunde vane – det tager jo højst 5 minutter at lave en greenie og vaske op efter den.

Sjovt nok er det alligevel netop denne vane, der først skrider, når jeg har for travlt eller mangler overskud. Hvis man ikke har fem minutter til at lave en greenie, er det absolut på tide at stoppe op og tage sin hverdag op til overvejelse – og komme tilbage på sporet igen.

 

Jeg siger fra over for ting, jeg ikke har lyst til:

Hvis jeg har en aftale med en veninde og alligevel ikke orker det, siger jeg det som det er. Når jeg får en invitation, mærker jeg efter, om jeg har lyst og takker ja eller nej.

Jeg tager det som en selvfølge, at folk respekterer, hvis jeg takker nej. Hvis det er “havedag” og jeg er helt flad, udskyder jeg den til ugen efter, og hvis jeg ikke har energi til at lave aftensmad, sætter jeg mand/børn i gang eller køber take away.

Det er ikke sundt at overskride sine egne grænser, så det lader jeg være med. Undtagen når jeg ikke gør – f.eks. til barnedåb, tante Gydas fødselsdag eller sommerfesten i børnehaven, som man bare er nødt til at tage sig sammen til. 

Eller i aften når jeg sidder i Parken sammen med min datter og 30.000 andre hvinende Beliebers 😉

Hvad er dine sundeste vaner?

 

Marie Louise Munkegaard, Sunde vaner smuk figur, Sofia Sommer, Photographer, Copenhagen, Denmark

 

P.S. Har du brug for inspiration til at komme i gang med en sundere livsstil? Så se nærmere på mit online vægttabsforløb spækket med alle de redskaber, du behøver for at ændre livsstil – og fastholde den! 

Du får straks efter betaling adgang til hele første modul med vejledning i kostens sammensætning, opskrifter, indkøbsliste, sukkerafvænningsguide, kostdagbog og meget mere, så du kan gå i gang med det samme.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig lige hér.

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.