… Men HELDIGVIS havde hun taget før- og efterbilleder!

 

Jeg vil gerne præsentere dig for Tanja.

 

Tanja deltog på mit online vægttabsforløb i januar. Ved forløbets start bad jeg deltagerne om at tager billeder af sig selv forfra, bagfra og fra siden samt at måle og veje sig.

Derefter blev de inviteret (nogle vil kalde det udfordret) til at stille vægten væk. 

 

Grunden til, jeg altid inviterer (for jeg tvinger ikke nogen) mine deltagere til at undlade at veje sig i de 7 uger, forløbet varer, er, at vi er nødt til at skabe balance i kroppen, før vi kan opnå vægttab.

 

En stresset, presset, pint og plaget krop, kvitterer IKKE for dine anstrengelser ved at smide en masse kilo – tværtimod!

Og kontrolvejningen påvirker dit humør og kan i værste fald få dig til helt at miste motivationen, hvis ikke du lynhurtigt ser resultater på vægten.

 

Og du ser IKKE nødvendigvis resultater på vægten, men det betyder IKKE, at du ikke får resultater!

 

Tanja tabte sig overhovedet ikke i de 7 uger, forløbet varede. Der var ingen væsentlige forandringer på Tanjas vægt efter de 7 uger på forløbet. 

Hun tabte 4 cm i taljen, 2 cm omkring hofterne og 1-2 cm på hvert lår. Og det er faktisk så små forskelle, at det strengt taget godt kan skyldes målefejl…

Dvs at Tanja faktisk overhovedet ikke fik nogle målbare resultater på de 7 uger, forløbet varede…

 

Bortset fra i spejlet!

 

For tag lige et kig på Tanjas før- og efterbilleder!

 

Det, du ser på billederne, er en krop, der på 7 uger er kommet i balance

 

På billederne ser du en krop, som føler sig hørt, en krop, der får opfyldt sine behov. Kort sagt: En glad krop. En glad krop, der har fået fladere mave, mindre bh-delle og endda spændstigere baller!

 

Du kan ikke se på vægten, om din krop er glad – og du kan heller ikke måle det med et målebånd. Men du kan se det i spejlet. Og hånden på hjertet: Synes du, tallet på vægten er vigtigere end dit spejlbillede?

 

Ville du bytte denne forskel i spejlet væk for 5 kilos vægttab?

 

Nej, vel?

 

Efter forløbet skrev Tanja til mig:

“Jeg har opnået det, jeg håbede og føler mig godt tilpas. Jeg har fået troen på, at jeg nok skal få min krop tilbage og en forventning om, at jeg er på vej til mit livs form. 
Jeg har mere energi, skønt jeg stadig mangler søvn, og er blevet mere opmærksom på og tager mere hensyn til min krops signaler. Jeg er overrasket over, så nemt det er at undvære de søde sager, når man behandler sin krop ordentligt.”

 

Og den vigtige pointe hér er ordene “når man behandler sin krop ordentligt”.

 

At behandle sin krop ordentligt er ikke at pine og plage den, kontrolveje den og blive sur, hvis den ikke makker ret. At behandle den ordentligt er at lytte til den, at lære at forstå dens signaler og at opfylde dens behov.

Desværre har mange brugt den første metode i hele deres liv. Og selvom den metode endnu ikke har givet resultater, er det den eneste metode, de har lært. Og de ved ikke, hvad de skal gøre i stedet.

 

Lad mig vise dig PRÆCIS hvad du skal gøre i stedet

 

Den viden får du, hvis du tilmelder dig mit næste onlineforløb. 

 

På 7 uger får du alle de samme redskaber, som Tanja har fået – manualer, guides, videoer, lydfiler, meditationer, visualiseringer, træningsprogrammer, opskrifter og meget mere PLUS et eksemplar af min bog Sunde vaner Smuk figur OG min daglige vejledning, opbakning og sparring gennem hele forløbet.

 

Og det koster dig kun cirka 50 kroner om dagen

 

Straks efter betaling sender jeg bogen til dig, så du kan tyvstarte lidt, hvis du har lyst. Og har du allerede bogen, får du yderligere 200 kroners rabat på forløbet.

Du kan læse alt det praktiske om forløbet og de enkelte moduler lige hér ->

 

tabte sig overhovedet ikke

 

Vil du have mere inspiration?

Se alle mine e-bøger, online workshops, bøger og forløb hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.