Vi er allerede nået halvvejs i mit 10-ugers online vægttabsforløb. Det er vildt, så hurtigt, det går.

Vi har i den forløbne uge taget hul på træningsdelen. Nogle af deltagerne træner i forvejen en masse, mens andre har virkelig meget modstand mod fysisk aktivitet.

For nogle har det været vigtigt at kigge deres ambitionsniveau efter i sømmene. Hvis vi har en grundlæggende idé om, at træning kun er effektiv, hvis vi træner mindst en time ad gangen og helst 4 gange om ugen, kan det være en stor overvindelse at komme i gang.

Men hvis vi sænker barren lidt og i stedet planlægger at træne omkring 15 minutter 3 gange om ugen, bliver det pludselig mere overskueligt.

Derfor har deltagerne fået et træningsprogram, de kan udføre på stuegulvet – oven i købet med børn omkring sig.

Værdien af fællesskab

 Værdien af fællesskab

Værdien af fællesskab er for alvor gået op for deltagerne. Sparringen i den lukkede Facebookgruppe giver mere, end man lige umiddelbart skulle tro.

Dels sker der noget, når man selv skal sætte ord på sine vaner og spisemønstre, så man i højere grad forstår, hvad det er for nogle mønstre, man bliver ved med at gentage.

Dels er alle deltagerne så utroligt kærlige og støttende over for hinanden, og meget ofte genkender de sig selv i de andre deltageres beskrivelser. Det betyder alverden, når man skammer sig over et gammelt mønster, der dukker op igen at modtage opbakning og kærlige ord fra resten af gruppen.

Og selvsagt er det værdifuldt hele tiden at få vores sparring til at bryde mønstre og rykke sig mentalt. Vi ser jo alle deltagerne med andre øjne, end de selv gør, og derfor kan vi hjælpe dem med strategier og redskaber, de ikke selv havde tænkt over.

Værdien af fællesskab

Gik du glip af mine indlæg om de første 4 uger på forløbet, kan du læse dem lige hér.

Og du kan læse mere om forløbet og alle modulernes indhold lige hér.

værdien af fællesskab

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

Tilmeld dig lige hér.

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.