Jeg er netop kommet hjem fra en uges ferie i de Østrigske bjerge.

Normalt er jeg “sol-typen”, når jeg rejser på ferie. Jeg elsker at ligge og dase i en liggestol i solen med en god bog i hånden.

Men i denne efterårsferie besluttede vi os at prøve noget anderledes, så vi bestilte en uge i Østrig – lige ved den italienske grænse. 

Området, hvor vi boede, er et skisportssted i vintersæsonen. Om sommeren kan man bade i de nærliggende søer, mens efteråret er velegnet til traveture i naturen.

Og der er jo simpelthen så smukt! 

Mange gange måtte jeg stå helt åndeløs og bare betragte udsigten!

 

Vandreferie i Østrig

Vandreferie i Østrig

 

Vi havde desværre nogle dage med kedeligt vejr, så vi havde rig lejlighed til at læse, tegne og slappe af og nyde hotellets pool og sauna.

Vi var selvfølgelig også på udflugter til de omkringliggende byer både i Østrig og Italien og fandt blandt andet et skønt spasted, hvor vi flød rundt i varme bassiner både indendørs og udendørs.

Ferien var min første personlige erfaring med “all-inklusive”-konceptet. Well – jeg vil hellere bestille fra et menukort, men hvor var det dog skønt ikke på noget tidspunkt at skulle tage stilling til andet, end hvilken vej vandreturen skulle gå.

Internettet på hotellet var (heldigvis) virkelig dårligt, og det resulterede i selskabelige børn, der også læste og tegnede.

Så igen blev jeg husket på, hvor meget elektronik normalt fylder i deres hverdag, og igen besluttede jeg at arbejde på at frisk luft, ro og kreative sysler skal fylde (endnu) mere i vores liv.

Vi havde en dejlig uge, og jeg kan varmt anbefale denne type ferie!

 

Vandreferie i Østrig

 

Mit nye fantastiske onlineforløb er i shoppen! Og der er early bird rabat!

Læs alt om forløbet hér – >

 

 

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter. 

Tilmeld dig lige hér.

 

Skal vi følges på de sociale medier?

Find mig på Facebook, på Instagram, på Twitter, på Pinterest og på You tube.