Nemt og hurtigt vaniljesukker.
Jeg bruger det som drys på pandekager eller frugtsalat. Det er en billigere løsning end vaniljepulver, fordi man ikke begrænser sig til kornene fra vaniljestangen, men i stedet bruger den hele.
I mit køkken har sukrin gold efterhånden helt erstattet den originale sukrin, og det giver vaniljesukkeret en lidt gylden farve.
Ingredienser:
1 dl sukrin eller sukrin gold
1 hel vaniljestang
Vaniljestangen klippes i små stykker og blendes fint med sukrin i kaffekværn eller foodprocessor.
Sarah
sep 6, 2013 -
Den metode bruger jeg også.. Når jeg så bruger vanillekorn i anden mad, smider jeg resterne over i vanille”sukker” bøtten… Når den er godt tør er den let at blende til pulver.. Har også en flaske med billig vodka stående, hvor der ryger vanillestænger i i ny og næ, Bliver en fantastisk vanille essens 🙂
Tatjana
sep 6, 2013 -
Vodka-essens! Hvor meget vodka er der i flasken? For det er vel næppe 75 cl, du har stående? 🙂
Kærlig hilsen Tatjana