Disse proteinkugler er et godt alternativ til andre søde sager.
Selvom kokosfedt er mættet, omsættes det hurtigt i kroppen, og undersøgelser viser, at det ikke har de eventuelle negative konsekvenser, som nogle mennesker får af mættet animalsk fedt.
Jeg har brugt risproteinpulver, men smagen går meget igennem. Valleprotein er mere blødt og smagsneutralt, men al mælkeprotein trigger udsondringen af insulin, derfor valgte jeg risudgaven – så smager de heller ikke så godt, at jeg kan spise dem allesammen!
- 75 gram kokosolie
- 75 gram kokosmælk
- 50 gram Sukrin Gold
- 75 gram smagsneutralt proteinpulver
- 2 spsk. kakao (20 gram)
- 25 gram fedtreduceret kokosmel
- 2 spsk. pulverkaffe opløst i lidt kogende vand
- Kokosolie og kokosmælk smeltes sammen i en gryde, og sukrin gold opløses heri.
- Resten af ingredienserne røres i massen, der smages til med sukrin gold, trilles til kugler og rulles i kokos.
Vil du høre mere fra mig?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
jesper hansen
okt 20, 2013 -
hej.
er det muligt at, i kan lave en varedeklaration(eller hva det hedder), over hver enkelt kugle eller pr. 100gr. på jeres opskrifter? for os der kører diæt, vil det være en kæmpe hjælp at, kunne se antal gram/% kalorier, protein osv.! hentyder til samtlige opskrifter herinde, ved godt det er et stort arbejde. hvis det er for stort et arbejde/ikke ikke kan lade sig gøre, så “bare” de opskrifter i ligger ind fremover?
mvh
jesper d. hansen
Tatjana
okt 21, 2013 -
Kære Jesper,
Jeg hverken vejer eller måler min mad – jeg bliver neurotisk af det 😉 Derfor regner jeg kun engang imellem kalorieindholdet ud for sjov. Og du har ret i, at denne opskrift ville være oplagt.
Hvis du – eller andre af mine læsere – beregner det, er I velkomne til at smide en kommentar, så jeg kan tilføje det 🙂
Kærlig hilsen Tatjana
Pia hjortlund
dec 14, 2013 -
Hej
Glæder mig til at høre nyt