Denne blomkålssuppe spiste vi som forret, men den kan sagtens tilsættes f.eks. kogt kylling, hvis den skal spises som hovedret.

Forhåbentlig bliver det snart alt for varmt til at spise suppe, men faktisk elsker jeg forskellige grøntsagssupper – med eller uden kød.

Blomkålssuppe
4 portioner
Print
Ingredienser
  1. 2 løg
  2. 5 fed hvidløg
  3. 1 porre
  4. Olivenolie
  5. 1 blomkålshoved
  6. Et par kartofler (kan udelades)
  7. 1 gulerod
  8. 2 bouillonterninger (eller tilsvarende)
  9. Frisk eller tørret timian
  10. 1 dl kokosmælk
  11. 1 dl cashewnødder
  12. Salt
Fremgangsmåde
  1. Løg, hvidløg og porre skæres i grove stykker og sauteres møre i en gryde med lidt olie.
  2. Blomkål, kartofler og gulerod skæres i mindre stykker og lægges i gryden sammen med timian og bouillon.
  3. Grøntsagerne dækkes med kogende vand og koges møre i cirka 25 minutter.
  4. Suppen blendes med kokosmælk og cashewnødder og smages til med salt.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Blomkålssuppe

 
Vil du have flere suppeopskrifter? Find dem lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->