Som overskriften (dadelkage) antyder, er her tale om en ikke særlig low carb kage.

Denne kage har jeg lånt af Kernesund Familie, og den hører til min bedre halvdels klare favoritter.

Faktisk ville han gerne have den serveret på sin fødselsdag, men der har jeg andre kageplaner.

Opskriften lyder meget nem, men lad jer ikke narre. Jeg tror nok, jeg undervejs i tilberedningen stod og skreg (for at overdøve Bamix-håndblenderen, der var ved at brænde sammen) noget med, at jeg ikke ville leve videre uden en Magimix. Den oplysning, håber jeg så, er gået igennem blenderlarmen 😀

Choko-peanut-dadelkage
8 personer
Print
Ingredienser
  1. 500 gram friske dadler
  2. 200 gram saltede peanuts
  3. 5 spsk kakao
  4. 2 spsk smeltet kokosolie
  5. 1 tsk vanille
Fremgangsmåde
  1. Hele herligheden blendes - hvis man har en Magimix.
  2. Vi andre maler først peanuts til mel, hvorefter vi blender dadler med kokosolie. Og til sidst (i vores ansigts sved) rører vi så de to ting sammen med kakao og vanille.
  3. Kagen stilles på køl til den er gennemkold eller et par timer i fryseren.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Choko-peanut-dadelkage

 

Se alle mine opskrifter på lækkerier lige hér.

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.