I sidste uge skrev jeg om Buddha Bowlen – den nemme måde at få masser af grønt.

Og hvis du lige som jeg elsker konceptet, vil du glæde dig over at få nemme opskrifter på tilbehør.

Jeg tilbereder typisk en eller anden form for tilbehør dagligt. Enten snitter jeg kål og river gulerødder, jeg laver en dip, dressing eller pesto, eller jeg kaster mig over at sylte løg, gulerødder eller lignende.

De småting, jeg laver, holder typisk i 3-5 dage, og så laver jeg noget nyt. På den måde skal jeg ikke stå og lave ti slags tilbehør på en gang, og hver bowle er en ny oplevelse.

 

Hvis ikke du er til Buddha Bowls, kan du bruge løgene i salater eller som tilbehør til hakkebøffer, hotdogs og lignende.

Syltede rødløg
Print
Ingredienser
  1. 2 store rødløg
  2. 3 dl eddike
  3. 1 dl vand
  4. Sødning svarende til 1 dl sukker - vælg en lys type, så farven ikke bliver for grumset.
Fremgangsmåde
  1. Kog vand, eddike og sukker op i en lille gryde.
  2. Snit rødløgene i tynde skiver.
  3. Skold et stort glas, og læg løgskiverne i glasset.
  4. Hæld eddikeblandingen over, og luk glasset med tætsluttende låg.
Tip
  1. Jeg konserverer ikke de syltede løg, så de skal spises i løbet af en uges tid.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

syltede rødløg

 

syltede rødløg

 

DSC08661

 

 

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.