Dette er et godt sandwichbrød – til alle anledninger. Nemt og hurtigt at lave – og selvfølgelig low carb og glutenfrit.

Det er nemt at have sandwichbrød med pålæg med i madpakken, men det kan også sagtens spises til søndagsbrunchen. Eller prøv at bruge det til en parisertoast med ost og skinke.

Sandwichbrød
1 bageplade
Print
Ingredienser
  1. 4 æg
  2. 1 dl creme fraiche
  3. 1 1/2 dl blandede frø og kerner
  4. 1/2 dl fedtreduceret kokosmel (eller andet fedtreduceret mel)
  5. 3 spsk. Fiberhusk
  6. 2 tsk. bagepulver
  7. 2 tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blandes, bredes ud på bagepapir og bages 20 minutter på 200 grader. Nemmere bliver det da ikke, vel?
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Sandwichbrød

 

Find alle mine andre opskrifter på brød og bagværk i opskriftsarkivet.

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->

 

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.