Jeg er vild med skinkesalat fra delikatessen i Føtex – den med hakket jakabov (arj, det ved jeg jo sådan set ikke, om det er, men jeg har en kraftig mistanke) masser af mayonnaise og lidt tørret purløg på toppen.

Og den kan selvfølgelig laves endnu bedre, hvis man lige har fået kogt skinke til aftensmad.

Skinkesalat
2-4 personer
Print
Ingredienser
  1. 300 gram skinke (de grimme stykker)
  2. 1 dl mayonnaise
  3. 1 lille revet løg (den klarer foodprocessoren)
  4. 4 spsk fintklippet purløg
  5. lidt friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Skinken hakkes fint i foodprosessoren, så den kommer til at ligne den fra Føtex, og blandes med revet løg, fintklippet purløg, mayonnaise og peber.
  2. Nemmere bliver det ikke!
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/
Spis f.eks. skinkesalaten på det lækre sandwichbrød.

Du finder masser af andre opskrifter på lækre frokostsalater i min kogebog Familiens low carb favoritter.

Og der er flere gratis opskrifter at hente i opskriftsarkivet.

Familiens low carb favoritter