Disse disse søde muffins med kanel og karamel blev bagt, eftersom udløbsdatoen for køleskabets indhold af creme fraiche nærmede sig.

Derfor var en bagedag på sin plads.

Lucumapulveret i opskriften kan godt udelades, men har man det på lager, giver det en karamelagtig smag. Det kan købes i (net)helsekosten.

Søde muffins
10 stk.
Print
Ingredienser
  1. 4 æg
  2. 1 1/2 dl creme fraiche
  3. 2 dl mandler malet til mel
  4. 1 spsk. Fiberhusk
  5. 3 spsk. sukrin gold
  6. 2 spsk. lucumapulver (giver den karamelagtige smag)
  7. 1 spsk. kanel
  8. 2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
  1. Æg og creme fraiche piskes sammen, hvorefter resten af ingredienserne røres i.
  2. Dejen hviler 10 minutter og hældes derefter i muffinforme.
  3. Bages 15 minutter på 200 grader.
Sofiasommer.dk http://sofiasommer.dk/

Søde muffins 

Vil du have endnu flere opskrifter på desserter og lækkerier uden mel og sukker.

Tjek alle opskrifterne i opskriftsarkivet eller se nærmere på min kogebog Low carb lækkerier.

Vil du høre mere fra mig?

Så tilmeld dig nyhedsbrevet (som du selvfølgelig når som helst kan afmelde igen).

Så får du også helt automatisk min lille e-guide med tips til vægttab og lækre opskrifter.

Tilmeld dig lige hér.

Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?

Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.