Når vi gerne vil tabe os eller leve sundere, er det helt klassisk, at vi begynder at se nærmere på sammensætningen af vores kost. Måske fokuserer vi på kalorieindholdet, fedtindholdet eller kulhydratindholdet. Måske begynder vi at motionere eller ændrer på vores træningsmetoder.

Og alt det gør vi, fordi vi har en forestilling om, at vægttab handler om “kalorier ind kontra kalorier ud”.

Og det gør det sådan set også.

Men hvad vi glemmer at se nærmere på, er alle de kalorier vi indtager ud over vores måltider. Og de kalorier vi overspiser i.

Kalorierne fra mandler, ost og mørk chokolade om eftermiddagen, kalorierne fra den pose kanelgifler vi spiser i bilen på vej hjem fra arbejde eller kalorierne fra de tre stykker kage vi spiser om fredagen, selvom vi havde planlagt kun at spise et lille stykke.

Alle de kalorier indtager vi, fordi vi er ude af balance. Det er DE kalorier, der har øget vores vægt, og det er DE kalorier vi skal undgå, hvis vi gerne vil tabe os.

 

Men mange af os forstår ikke selve årsagen til, at vi spiser uplanlagt.

 

Hvis vi ikke lærer at forstå, hvorfor vi spiser, vil vi altid bare tro, at det skyldes manglende rygrad. Vi vil tro, at det er os, der er uduelige. Og vi vil føle skyld og skam over vores manglende evne til at kontrollere os selv

Men den virkelige årsag til den uplanlagte spisning er, at vi ikke kan mærke os selv. Vi har brugt så mange år på at overhøre vores krops signaler, at vi nærmest ikke kan mærke tørst, træthed eller stress. Vi kører bare derudaf. Og når kroppen bliver overhørt, reagerer den ved at sende sultsignaler. Og DEM reagerer vi på.

 

Så for at få succes med dit vægttab, må du forstå, hvilke fysiologiske eller mentale ubalancer du spiser på. 

 

Fysiologisk kan det f.eks. være træthed, stress eller ustabilt blodsukker. Mentalt kan det være ensomhed, vrede, frustration, kedsomhed eller rastløshed. Du er nødt til at finde ud af, hvorfor du har taget de overflødige kilo på. Og du er nødt til at se nærmere på, hvilket behov din spisning “overdøver”.

 

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig!

 

Mit unikke online vægttabsforløb giver dig alle redskaberne til at slippe sukkertrangen, overspisningen og kampen mod din krop. Og som deltager bliver du holdt i hånden af mig hele vejen gennem forløbets 7 uger!

 

Marie:

“Sikke en oplevelse trin 4 har været for mig. Jeg har nu indset grunden til, at jeg har taget 25 kilo på over de sidste 5 år. Jeg har simpelthen “hverdagsstress”. Jeg sørger for alt i hjemmet: indkøb, madlavning, kørsel, julegaver, fødselsdag, badning, lektier, gymnastiktøj, skolehjemsamtaler og hvad der ellers følger med – endda gange 4. Slut skal det være! Uddelegeringsplan til mand og 4 børn skal laves i weekenden.”

 

Jo: 

“Jeg har fået øjnene op for, at hvis jeg virkelig skal tabe mig og få en sundere livsstil, så er det hér vejen frem. Så skal jeg til bunds i tingene, og det er ikke noget, der sker over natten. Jeg har fået ro i min krop i forhold til ikke at fokusere på vægten og i stedet lægge vægt på, at dette skal være noget langvarigt og holdbart.
Jeg falder stadig i sukkerfælden for tit, men ikke så ofte som før. Og efter at have gennemgået trin 4, kan jeg jo godt se hvorfor!
For faen altså …”

 

Lad mig hjælpe dig med at finde ÅRSAGEN til, at du “falder i”

 

På forløbet gennemgår vi på 7 uger de 7 enkle trin til en krop du elsker, som jeg har beskrevet i min bog Sunde vaner Smuk figur.

 

Selvfølgelig arbejder vi med fysiologien – både kost, træning og mange andre fysiologiske faktorer. Men vi går helt i dybden med alle dine vaner, mønstre og overbevisninger samt med dine omgivelser og dine relationer – også relationen til dig selv.

 

I bogen finder du simpelthen en “tjekliste” til alle de årsager, der kan være til uplanlagt spisning – både de fysiologiske årsager og de følelsesmæssige. Og på forløbet hjælper jeg dig med at komme til bunds i, hvad der ligger til grund for dine spisemønstre.

 

Jeg hjælper dig hele vejen gennem forløbet med at finde årsagen til, at dine sunde vaner skrider, og jeg guider dig til at ændre på dine vaner og mønstre.

 

Min bog Sunde vaner Smuk figur er inkluderet i forløbets pris, og derudover får du hver uge i 7 uger lydfiler, vidoer, guides, ekstra opskrifter og andet supplerende materiale, der trin for trin giver dig alle de “nøgler”, du har manglet.

 

Du får også adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor der er hjælp, opbakning, inspiration og motivation og hente både fra mig og fra dine med-deltagere. Jeg er i gruppen hver dag og svarer på spørgsmål, guider, coacher og ser alle dine “blind spots”.

 

Du kan læse alt om forløbet og om de enkelte modulers indhold lige hér ->

 

Har du følelsen af, at mad og spisning styrer dig i stedet for omvendt?

Så tilmeld dig forløbet og lad os sammen ændre på dit forhold til mad, krop og vægt!

 

Læs alt det praktiske om forløbets indhold hér ->

 

 

mangler rygrad

 

Vil du have en smagsprøve på Sunde vaner Smuk figur, så du er sikker på, at vi “taler samme sprog”, så hent et gratis uddrag hér ->