Jeg ved, at mange af mine læsere efterhånden er blevet glade for greenien, som de nyder både som morgenmad og mellemmåltid.

Men forandring fryder, og derfor bruger jeg den lækre greenie bowl som alternativ til greenen. En greenie bowl er egentlig blot en greenie, der er så tyk, at den kan spises med en ske – og så er den toppet med lidt frugt, bær, nødder og lignende.

 

Især i weekenden synes jeg, det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden, så det er især lørdag og søndag, at der er greenie bowl på bordet hjemme hos mig.

 

Du kan naturligvis variere din greenie i en uendelighed. F.eks. kan du tilsætte skyr eller sojayoghurt i stedet for vand, du kan bruge forskelligt frugt og grønt, og du kan bruge ingefær, kanel eller vanilje som krydderi.

Find flere tips til variation af din greenie hér ->

Greeniebowl
1 portion
Print
Ingredienser
  1. Saften fra 1 citron
  2. En håndfuld mandler
  3. ½ banan
  4. ½ avocado
  5. 2 dl frossent grønt, f.eks. spinat, broccoli, ærter eller edemamebønner
  6. Evt. lidt sødning, f.eks. sukrin gold
  7. Cirka 1 dl vand
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienserne blendes godt og toppes med lidt frugt, bær, tørrede bær eventuelt suppleret med lidt kokos, hampefrø, chiafrø eller nødder.
Sofiasommer.dk https://sofiasommer.dk/

 

 

Online vægttabsforløb – start når det passer dig!

Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som “selvstudium”. Det betyder, at du kan starte præcis når det passer dig og gennemgå alt det værdifulde materiale i dit eget tempo.

Du sparer 80 % på forløbet, der giver dig et liv i balance og en krop, du elsker.

Læs alt om forløbet og tilmeld dig hér ->

 

Vil du høre mere fra mig?

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance. 

Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.

Du tilmelder dig hér ->