Når vi skal have andre resultater, end vi tidligere har fået, så nytter det ikke noget at gøre det samme, som vi tidligere har gjort.

Vil vi have nye resultater, må vi ændre strategi. Og selvom det er moderne at se fremad og ikke dvæle ved fortidens fejltrin, er vi nødt til at få øjnene op for, hvilke fejltagelser vi tidligere har begået.

 

Som Katarina, en deltager på et af mine onlineforløb, så fint beskriver det: “Vi skal ind bag facaden og ind hvor “styresystemet” sidder”.

 

Skærmbillede 2016-01-10 kl. 13.32.22

 

Jeg oplever ofte på mine forløb, at nogle har svært ved meditationer. Men meditationer er virkelig en god måde at komme “ned i kroppen” og mærke, hvordan vi egentlig har det.

 

En god middelvej for de rastløse er en walk and meditate – en meditation der kan gennemføres på en gåtur, så man ikke behøvede at sidde og blive rastløse og ukoncentrerede.

 

Skærmbillede 2016-01-12 kl. 09.33.06

Skærmbillede 2016-01-12 kl. 18.28.28

 

På mine onlineforløb er vi også ofte inde på at fejre vores succeser.

Mange af os er gode til at stille krav til os selv. Og vi er også gode til at bebrejde os selv, når vi mislykkes med noget, vi har sat os for.

 

Men de fleste af os er faktisk ikke særlig gode til at anerkende os selv for vores succeser og fejre, når vi lykkes med noget. Vi tager det som en selvfølge, at vi får lavet sund mad, at vi får motioneret, at vi hjælper andre, og at vi gør en indsats på arbejdet.

Hvornår har du sidst fejret dig selv ud over på din fødselsdag?

 

Din hjerne reagerer positivt på belønning, så fejrer du dine små succeser, programmerer du din hjerne til at ville have mere.

 

Så sæt dig for at fejre, hver gang du overholder dine aftaler med dig selv. Har du en hel uge drukket 2 liter væske dagligt, eller er du alle hverdage i ugens løb gået i seng inden klokken 22? Så giv dig selv en belønning.

Og allerede hér kan det blive udfordrende, for mange af os aner faktisk ikke, hvordan vi skal belønne os selv med andet end noget spiseligt.

 

Belønningen kan være en blomst eller et dameblad, eller den kan være en større ting, du har ønsket dig længe. Den kan også være en form for symbol – et billede, et armbånd eller noget andet, du ser på daglig basis, som kan huske dig på en af dine succeser.

 

Du kan også fejre dig selv ved at dække op til aftensmad med din fineste dug, stearinlys og servietter, eller du kan skåle i danskvand  med dig selv eller andre i et fint glas.

Hovedsagen er, at du husker at anerkende dig selv for alt det gode, du gør.

 

IMG_7339

 

 

Vil du læse mere om de typiske fejl, du begår, når du skal ændre livsstil?

Du kan helt gratis hente et uddrag af bogen Sunde vaner Smuk figur, hvor du kan læse mere om de 4 vægttabsfælder.

Hent dit gratis uddrag hér ->

 

Vil du have hjælp til at arbejde med dit “styresystem”?

Der er stadig plads på næste forløb, der starter den 4. marts. Allerede vil tilmelding får du tilsendt min bog Sunde vaner Smuk figur, så du kan komme i gang.

Læs alt om forløbet hér ->