Kylling i karry er en klassiker, som også børnene elsker.
Når hverdagen kører for fuld drøn, er aftensmaden noget, der skal være nemt og hurtigt samtidig med, at det er sundt og velsmagende.
Vi får bananskiver, rosiner der har ligget i blød en halv times tid, kokosmel og ristede nødder til. Derudover ris og/eller squashspiraler.


- 4 store kyllingebrystfiléter i tern
- En peberfrugt
- 2 små gulerødder
- Et løg
- En håndfuld sukkerærter
- Den fede del af en dåse kokosmælk
- 2 store spsk. peanutbutter
- 2 spsk. sukrinmelis
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. kokosolie
- Karryen svitses i kokosolien og kyllingen tilsættes og gennemsteges ved ret høj varme.
- Derefter tilsættes grøntsager og salt og det hele svitses et par minutter, før kokosmælk, peanutbutter og sukrinmelis tilsættes.
- Smages til med salt og sukrinmelis.
Flere nemme opskrifter på sunde aftensmåltider? Se opskriftsarkivet.
Vil du høre mere fra mig?
Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får min splinternye serie af e-mails med mine bedste råd til at få både en krop og et liv i balance.
Du får samtidig et gratis uddrag af min bog Sunde vaner Smuk figur.
Vil du have fremtidige indlæg direkte i din indbakke?
Scroll helt ned på siden. I højre hjørne kan du indtaste din mailadresse – så bliver alle nye indlæg og opskrifter sendt direkte til dig.
Amina
sep 6, 2015 -
tak for en meget inspirerende blog! Kan jeg erstatte sukrinmelis med alm sukrin i denne opskrift? 🙂
Sofia
sep 10, 2015 -
Kære Amina,
Tak for de pæne ord 🙂
Du kan faktisk altid erstatte sukrin melis med sukrin (undtagen i glasur). I nogle opskrifter vil du opleve, at det knaser lidt mere, med det er ikke tilfældet i denne. Så skift du roligt ud 🙂
Kærligst Sofia