Disse glutenfri vafler med ekstra protein spiser jeg hver dag. Jeg bager typisk en stor portion 2 gange om ugen og opbevarer dem på køl. Jeg har dem med på farten og spiser dem kolde sammen med lidt snackgrønt, eller jeg luner en i ovnen…
Disse glutenfri vafler med ekstra protein spiser jeg hver dag. Jeg bager typisk en stor portion 2 gange om ugen og opbevarer dem på køl. Jeg har dem med på farten og spiser dem kolde sammen med lidt snackgrønt, eller jeg luner en i ovnen…
Den japanske Dalgona kaffe har været et hit de sidste par år. Den er sød, fyldig og cremet – og i sagens natur sukkerholdig. Hvis du gerne vil spare lidt på sukkeret, giver jeg dig hér opskriften på en sukkerfri Dalgona kaffe. Den er lige…
Jeg har haft travlt de sidste måneder! Så travlt at jeg har været meget stille herinde. Hvis du bare vil have opskriften på bananbrød, scroller du bare ned gennem al teksten om min drømmebolig og mit drømmejob. Ellers hæng på … I april skete der…
Hjemme hos os har vi længe levet glutenreduceret. Det er ikke fordi, vi har en lægeordineret allergi eller intolerance, men blot fordi vi kan mærke, at vi har det bedre uden.Og jeg behøver ikke anden grund. Det har i mange år været dokumenteret, at både…
Morgenmaden grundlægger et stabilt blodsukker og modvirker energidyk og sukkertrang senere på eftermiddagen, men den skal naturligvis følges op af en god, sund og velsmagende frokost, der sikrer, at du også har energi til resten af dagen. Sukkertrang efter aftensmaden kan sagtens skyldes, at du…
Da jeg var i starten af tyverne, arbejdede jeg 7 måneder på Kreta som sportsvært på et stort resort. Da temperaturen toppede i juli, var det nogle morgener 40 grader, når jeg skulle på arbejde. Et arbejde der vel at mærke bestod af hård fysisk aktivitet…
Her får du min yndlingsopskrift på glutenfrit havreknækbrød. Opskriften er ikke low carb, så foretrækker du at spare på kulhydraterne, kan du i stedet prøve denne opskrift. Jeg bruger Rema 1000’s økologiske havremel, der er billigere end mange andre glutenfri meltyper. Vi bruger det både til…
Jeg elsker pesto, men jeg er kræsen. Længe har jeg spist den grønne pesto fra Løgismose, men for nogle uger siden købte jeg en kæmpe potte basilikum, som det til alles store overraskelse er lykkedes mig at holde i live så længe, at jeg har…
Prøv disse lækre, sunde myslibarer som en lille weekend-treat til kaffen. Eller brug dem i madpakken, efter træning eller om eftermiddagen, når blodsukkeret er lidt lavt. Online vægttabsforløb – start når det passer dig! Mit populære online vægttabsforløb er nu til salg som…
I sidste uge fik vi rispapirsruller til aftensmad. Jeg har lavet dem for flere år siden, men uden succes. Dengang fyldte jeg dem bare med forskellige tynde grøntsagsstave, og det blev altså en virkelig kedelig oplevelse. Denne gang lavede jeg rullerne mere i retning af…